Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Mercedes-AMG: Κόβονται «προσιτές» εκδόσεις

1.817 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2021)

H Mercedes-AMG σχεδιάζει να μειώσει την γκάμα της για να εξοικονομήσει χρήματα και να ξεκινήσει την ανάπτυξη μιας νέας πλατφόρμας, αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

H Μercedes έφερε μαζί της στο Μόναχο μια σειρά από concept, ωστόσο υπήρχαν δύο μοντέλα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον, η AMG έκδοση της EQS και η Μercedes-AMG GT 63 S E Performance, το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που έχει κατασκευάσει ποτέ η Mercedes-AMG. Με τον ερχομό των δύο αυτών μοντέλων αλλά και επειδή η Mercedes εδώ και χρόνια διατηρεί μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, κάνει πολλούς να πιστεύουν πως η μάρκα θα διατηρήσει στην γκάμα της πλήθος επιλογών. Δεν είναι όμως αυτό το πλάνο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Κόβονται οι προσιτές AMG
Το νέο αφεντικό της AMG, o Phillip Schiemer, δήλωσε σε αντιπροσώπους του Τύπου στην Έκθεση του Μονάχου πως θέλει η εταιρεία να μειώσει τον αριθμό μοντέλων που προσφέρει. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η μάρκα θα κόψει κάποιες «προσιτές» εκδόσεις. Ο Schiemer παραδέχτηκε πως ο Τοbias Moers, που τώρα είναι ο CEO της Aston Martin, άφησε την Mercedes-AMG σε πολύ καλό επίπεδο, όμως ισχυρίστηκε ότι μια μείωση των μοντέλων που προσφέρονται είναι απαραίτητη.

Νέα σχέδια για το τμήμα
Η Mercedes-AMG λέγεται πως θέλει να περιορίσει τα έξοδά της γιατί επενδύει στην κατασκευή μια πλατφόρμας για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το νέο δάπεδο θα επιτρέψει στους μηχανικούς της ενσωματώσουν στο αυτοκίνητο περισσότερες καινοτομίες και να βελτιώσουν την αεροδυναμική των νέων AMG μοντέλων.

Στενότερη συνεργασία με την F1
Ο Schiemer θέλει επίσης να πετύχει πιο στενή συνεργασία με το τμήμα High Performance Powertrains (HPP) που βρίσκεται στο Brixworth του Ηνωμένου Βασιλείου και ασχολείται με την κατασκευή των κινητήρων της φίρμας για το πρωτάθλημα της Formula 1.

Προσέχει για να έχει η AMG
H εταιρεία θέλει να εξοικονομήσει χρήματα και να ξεκινήσει την ανάπτυξη μιας νέας πλατφόρμας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Πώς σας φαίνεται που και η Mercedes-AMG ετοιμάζεται για την εποχή της ηλεκτροκίνησης;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
MASTER