Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mercedes θα συνεχίσει να επεκτείνει τη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της, ώστε μέχρι το τέλος του 2017 να αποτελείται από 10 οχήματα (στη φωτό το Mercedes-Benz Vision Tokyo Concept

Η Mercedes θα συνεχίσει να επεκτείνει τη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της, ώστε μέχρι το τέλος του 2017 να αποτελείται από 10 οχήματα (στη φωτό το Mercedes-Benz Vision Tokyo Concept).

Mercedes-Benz Vs. BMW i

2.379 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2016)

Στη Mercedes σκέφτονται να φτιάξουν μια υπο-φίρμα με ηλεκτρικά μοντέλα, κάτι αντίστοιχο με την BMW i. Θέλουν βλέπετε γκάμα 10 οικολογικών οχημάτων, μέχρι το τέλος του 2017. Δείτε αναλυτικά τα πράσινα σχέδια των Γερμανών.

Το εγχείρημα του αυτόνομου τμήματος «i» με τα οικολογικά οχήματα, πηγαίνει πολύ καλά για την BMW. Τόσο καλά που η Mercedes σκέφτεται να υιοθετήσει αυτή τη στρατηγική. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας, Ola Kallenius.Σε συνέντευξή του το μεγαλοστέλεχος της Daimler αποκάλυψε καταρχάς πως η Mercedes θα συνεχίσει να επεκτείνει τη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της, ώστε μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς να αποτελείται από 10 οικολογικά μοντέλα.Ο κος Kallenius είπε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να δημιουργήσουμε μια υπο-φίρμα που θα αποτελείται από ηλεκτρικά μοντέλα. Η Mercedes εστιάζει στην επένδυση μεγάλων κεφαλαίων προς την κατεύθυνση των μηδενικών ρύπων. Είναι κάτι που θα επηρεάσει όλο το portfolio.».Το στέλεχος της γερμανικής εταιρείας μίλησε επίσης για το κοντινό μέλλον, καθώς μέσα στο τρέχον έτος θα δούμε τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα, ένα από τη Mercedes-Benz (B-Class) και δύο από τη smart. Επιπλέον, αποκάλυψε πως μέχρι το τέλος του 2017, θα δούμε τη νέα γενιά κυψελών καυσίμου, στη νέα υδρογονοκίνητη GLC.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
DS