Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

MercedesOnly: Νέο πρόγραμμα με προνόμια για τα μοντέλα της Mercedes

1.141 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2024)
MercedesOnly: Νέο πρόγραμμα με προνόμια για τα μοντέλα της Mercedes
2 Φωτογραφίες »

- #MercedesOnly: Το νέο πρόγραμμα προνομίων της Mercedes-Benz
- Προνομιακό επιτόκιο (3,9%) για την απόκτηση ενός «αστεριού»
- Περιλαμβάνει 4 χρόνια εγγύηση, service και την 24ωρη φροντίδα Mobilo για οδική βοήθεια
- Και 1 χρόνο ασφάλιση οχήματος με πρόγραμμα πυρός-κλοπής

#MercedesOnly: Το νέο πρόγραμμα προνομίων της Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα προνομίων της, με όνομα #MercedesOnly με στόχο να κάνει ιδιαίτερα δελεαστική την αγορά ενός αυτοκινήτου της premium γερμανικής μάρκας. Το πρόγραμμα αφορά όλα τα μοντέλα της Mecedes, μεταξύ των οποίων οι δημοφιλέστερες βάση πωλήσεων GLA, A-Class, GLB και GLC.

Προνομιακό επιτόκιο (3,9%) για την απόκτηση ενός «αστεριού»

Με το #MercedesOnly μέσω της Τράπεζας Eurobank A.E., όλοι όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο με σήμα το «αστέρι» έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ευέλικτη χρηματοδότηση, αποκτώντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προνομίων. Το πρόγραμμα αφορά πελάτες ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις και προσφέρει προνομιακό επιτόκιο 3,9%, προκαταβολή από 35% και διάρκεια δανείου 36, 48 ή 60 ισόποσες μηνιαίες δόσεις & 1 τελευταία δόση «Balloοn».

Στο τέλος ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει μια εκ των τριών επιλογών: να εξοφλήσει τη τελευταία δόση και να αποκτήσει την κυριότητα του οχήματος, ή να προχωρήσει σε αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης, ή τέλος να επιστρέψει το όχημα στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων Mercedes-Benz, με εγγυημένη αξία επαναγοράς, βάσει των όρων της σύμβασης.

Περιλαμβάνει 4 χρόνια εγγύηση, service και την 24ωρη φροντίδα Mobilo για οδική βοήθεια

Ακόμα με την αγορά ενός αυτοκινήτου της Mercedes, δίνονται και άλλα προνόμια:

  • 4 χρόνια εγγύηση συμπεριλαμβανομένης της διετούς εργοστασιακής, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Allianz, με στόχο την ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών.
  • 4 χρόνια service δηλαδή 4 διαδοχικές τακτικές συντηρήσεις του αυτοκινήτου με το Συμβόλαιο Συντήρησης ServicePass που προσφέρει εξαρχής σταθερή και προνομιακή τιμή.
  • 4 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo με το Service24h της Mercedes-Benz, το οποίο εξασφαλίζει ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας μέρα και νύχτα, όπου κι αν βρίσκεστε.
  • 1 χρόνο ασφάλιση οχήματος με  πρόγραμμα πυρός-κλοπής Mercedes-Benz Insurance, το οποίο παρέχει και τη δυνατότητα αναβάθμισης σε πρόγραμμα μικτής ασφάλισης.

Παραδείγματα χρηματοδότης αυτοκινήτων της Mercedes

Mercedes A-Class 180 Style - Αξίας 37.990 ευρώ
- Προνομιακό επιτόκιο: 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75)
- Προκαταβολή:13.460 ευρώ
- Διάρκεια δανείου: 48 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 255 ευρώ/μήνα
- Τελευταία δόση (Balloon) 49η: 18.995 ευρώ

Mercedes GLA - Αξίας 44.500 ευρώ
Προνομιακό επιτόκιο: 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75)
Προκαταβολή: 15.770 ευρώ
Διάρκεια δανείου: 48 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 290 ευρώ/μήνα
Τελευταία δόση (Balloon) 49η: 22.995 ευρώ

Και στα δύο παραδείγματα, όπως και σε όλα τα μοντέλα της Mercedes που καλύπτονται από το πρόγραμμα #MercedesOnly, συμπεριλαμβάνονται στην αξία δανείου: 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια service, 4 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo και 1 χρόνος ασφάλισης οχήματος.

Toyota
KIA VANS IAA