Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Mercedes-Maybach SL: Έρχεται το πιο premium κάμπριο της Mercedes

 Σχολιάστε 
3.454 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2024)
Mercedes-Maybach SL: Έρχεται το πιο premium κάμπριο της Mercedes

- Πρώτη γεύση πριν από δύο χρόνια
- Στις 18 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στην Καλιφόρνια
- Εντοπίστηκε να δοκιμάζεται με βαρύ καμουφλάζ
- Με 4λιτρο τουρμπάτο V8 και σχεδόν 600 ίππους

Πρώτη γεύση πριν από δύο χρόνια

Πριν από δύο χρόνια η Mercedes μας έδωσε μια πρώτη γεύση του πλέον πολυτελούς κάμπριο μοντέλου της. Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Daimler, Gorden Wagener είχε μοιραστεί μέσω του Instagram την πρώτη εικόνα της Mercedes-Maybach SL, όπου φαινόταν το μπροστινό καπό και μέρος της μάσκας του μοντέλου.
 

Στις 18 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στην Καλιφόρνια

Πλέον ήρθε η ώρα του επίσημου ντεμπούτου του νέου Γερμανικού roadster. Η ακόμα πιο πολυτελής εκδοχή της Mercedes SL, που έχει το όνομα και το μαγικό άγγιγμα της Maybach, θα παρουσιαστεί στις 18 Αυγούστου στο Monterey Car Week στο Pebble Beach της Καλιφόρνιας.

Εντοπίστηκε να δοκιμάζεται με βαρύ καμουφλάζ

Και μπορεί στην εικόνα που είχε διαρρεύσει πριν 2 χρόνια να μην υπήρχαν πολλές λεπτομέρειες για το μοντέλο, ωστόσο τώρα έχει εντοπιστεί να δοκιμάζεται στο δρόμο με καμουφλάζ, επιτρέποντάς μας να δούμε λίγες ακόμα λεπτομέρειες, όπως οι μοναδικοί τροχοί και η χρωμιωμένη μπροστινή γρίλια με ανάγλυφο το όνομα της Maybach. Από εκεί και πέρα αναμένουμε ειδική βαφή με τις απαραίτητες διχρωμίες και χειροποίητες λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει εκτεταμένη χρήση δέρματος και ξύλου, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και μια ακόμα οθόνη 11,9 ιντσών για το σύστημα infotainment.
 

Με 4λιτρο τουρμπάτο V8 και σχεδόν 600 ίππους

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τους κινητήρες, ωστόσο πιθανότερη επιλογή αποτελεί ο twin-turbo 4λιτρος V8, ισχύος 585 ίππων και 800 Nm ροπής, της SL 63, που προσφέρει 0-100 σε 3,5 δλ. και τελική 315 χλμ./ώρα.

KIA
NISSAN