ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μercedes έτρεχε με ταχύτητα 3 φορές πάνω από το όριο

1.933 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2020)

Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι πέρασε από δρόμο που είχε όριο τα 80χλμ./ώρα o oδηγός μιας Mercedes-AMG!

H γερμανική Autobahn είναι ένας αυτοκινητόδρομος όνειρο για πολλούς petrolheads, αφού επιτρέπει στους οδηγούς να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα χωρίς να ανησυχούν για τα όρια ταχύτητας.

Yπάρχουν όμως δρόμοι που έχουν όρια ταχύτητας στην Γερμανία και μάλιστα αυτά είναι πολύ αυστηρά. Μια Mercedes-AMG E 53 συνελήφθη από κάμερα της Τροχαίας να έχει αναπτύξει ταχύτητα 244 χλμ./ώρα σε δρόμο όπου το όριο ήταν 80 χλμ./ώρα λόγω έργων. Αυτό σημαίνει πως η Mercedes πέρασε από τον δρόμο αυτό ξεπερνώντας τρεις φορές το όριο ταχύτητας.

Οι τοπικές Αρχές τόνισαν πως όταν το αυτοκίνητο κινείται με τέτοιον ρυθμό, τίθενται θέματα ασφαλείας για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου, ειδικά σε αυτή την περίπτωση όπου λάμβαναν χώρα οικοδομικές εργασίες σε κοντινό κτίριο.

Οι αστυνομικοί ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται για ένα απλό παράπτωμα αλλά για εγκληματική ενέργεια. Αυτό σημαίνει πως όταν βρεθεί ο οδηγός της Mercedes, εκτός από ένα βαρύ πρόστιμο, θα χάσει την άδεια οδήγησης ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και πιθανόν, στην χειρότερη περίπτωση, θα χρειαστεί να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στην φυλακή.
 

FORD
POSO KALO TO ID BUZZ CARGO