Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μέτοχος της Tesla έβαλε την αυτόνομη οδήγηση και παραλίγο να τρακάρει!

 Σχολιάστε 
3.889 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2024)
Μέτοχος της Tesla έβαλε την αυτόνομη οδήγηση και παραλίγο να τρακάρει!

- Ο Musk ζήτησε από τους μετόχους να χρησιμοποιούν την πλήρως αυτόνομη οδήγηση & μέτοχος της εταιρείας πήγε να τρακάρει όταν το έκανε
- Το αυτοκίνητο «νόμισε» ότι ο μπροστινός θα στρίψει & επιτάχυνε μόνο του
- Δεν σχολίασε το περιστατικό η Tesla, που δεν χαρακτηρίζει την τεχνολογία πλήρως αυτόνομη οδήγηση

Ο Musk ζήτησε από τους μετόχους να χρησιμοποιούν την πλήρως αυτόνομη οδήγηση & μέτοχος της εταιρείας πήγε να τρακάρει όταν το έκανε

Στις δύο τελευταίες τηλεδιασκέψεις της Tesla ο Elon Musk κάλεσε τους επενδυτές να χρησιμοποιούν το σύστημα πλήρους αυτόνομης οδήγησης Full Self-Driving προκειμένου να καταλάβουν καλύτερα τις αρχές της Tesla. Αυτό έκανε και ο William Stein, μέτοχος της Tesla και παραλίγο να τρακάρει, όπως έγραψε στην σχετική αναφορά του που έφερε στη δημοσιότητα το Bloomberg News.

Το αυτοκίνητο «νόμισε» ότι ο μπροστινός θα στρίψει & επιτάχυνε μόνο του

Ο Stein περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό, τονίζοντας πως το Model Y που οδηγούσε επιτάχυνε σε μία διασταύρωση, όταν «νόμισε» ότι ο μπροστινό οδηγός θα στρίψει δεξιά. Ωστόσο, το αυτοκίνητο είχε μερικώς ολοκληρώσει τη στροφή και χρειάστηκε η δική του παρέμβαση για να αποφευχθεί το τροχαίο ατύχημα.

Δεν σχολίασε το περιστατικό η Tesla, που δεν χαρακτηρίζει την τεχνολογία πλήρως αυτόνομη οδήγηση

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ζητήθηκε να γίνει κάποιο σχόλιο από πλευράς Tesla, όμως το αίτημα δεν ικανοποιήθηκε. Η μοναδική εξέλιξη ήταν μία δήλωση του Elon Musk στο Χ (πρώην Twitter)που ανέφερε ότι αναπτύσσεται μία ενημερωμένη (updated) έκδοση του Full Self-Driving (SFD), το οποίο πάντως δεν πρέπει να θεωρείται ως τεχνολογία πλήρως αυτόνομης οδήγησης.

Autotriti.gr
NOS AXIZEI