Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το εν λόγω μοντέλο θα είναι βασισμένο στην ολοκαίνουργια αρθρωτή πλατφόρμα CMF-EV.

Μετράει αντίστροφα το νέο ηλεκτρικό της Renault (+vid)

3.567 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2020)

Η Renault ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα μελλοντικά της σχέδια σε ότι αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει τα teaser, προχωρώντας στη δημοσίευση ενός νέου βίντεο.


Ο Όμιλος Renault ετοιμάζεται για το φόρουμ ηλεκτροκινητικότητας «Renault eWays» που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου. Εκεί μεταξύ άλλων θα δοθεί ένα πρώτο δείγμα κάποιων εκ των μελλοντικών ηλεκτρικών μοντέλων που θα φέρει στην παραγωγή η γαλλική εταιρεία.
 
Στο πλαίσιο αυτό η Renault έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο στο οποίο φαίνεται το εμπρόσθιο μέρος ενός αυτοκινήτου και μία φωτιζόμενη LED μπάρα που τρέχει από τη μία άκρη στην άλλη. Η Renault δε θέλησε να πει πολλά επ` αυτού, ξεκαθάρισε όμως το κύριο αξιοθέατο της Έκθεσης θα είναι ένα «εκθεσιακό πρωτότυπο που θα δείχνει το μελλοντικό ηλεκτρικό hatchback της Renault».
 
Το εν λόγω μοντέλο θα είναι βασισμένο στην ολοκαίνουργια αρθρωτή πλατφόρμα CMF-EV, που αφορά αποκλειστικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι μια περαιτέρω εξέλιξη του πρωτότυπου Morphoz, που η μάρκα αποκαλεί ηλεκτρικό hatchback.
 
Φυσικά τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώνονται από τους ανθρώπους της Renault, που τηρούν σιγή ιχθύος. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν αναφορικά με το ίδιο μοντέλο έχει ειπωθεί με τη μορφή φημολογίας πως θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό crossover μικρότερο σε μέγεθος από το Captur και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Φημολογείται επίσης ότι θα έχει πολλαπλές εκδόσεις ισχύος όπως και διαφορετικά μεγέθη μπαταριών με την κορυφαία έκδοση να προσφέρει αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα.
 
Η εκδήλωση «Renault eWays», που θα μας λύσει κάθε απορία, θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 26 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει πολλές πρεμιέρες που προφανώς θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες ημέρες της εκδήλωσης.
 

fiat
OPEL