Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Miura Super Veloce 1971
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Miura Super Veloce 1971

Μια Miura SV σαν «όνειρο»

2.394 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2016)

Ένα όνειρο μιας άλλης εποχής, η Lamborghini Miura SV, παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ και οδεύει προς τη δημοπρασία της Αριζόνα, τον επόμενο μήνα.

Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, σε όλους μας, λίγο-πολύ, ζωντανεύουν ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παρατηρώντας  τη φωτογραφία που απεικονίζει τη «θρυλική» Lamborghini Miura SV, τα απωθημένα επανέρχονται στη μνήμη.

Miura Super Veloce 1971

Miura Super Veloce 1971

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Miura του 1971, αδιαμφισβήτητα ήταν σχεδιαστικά, ένα πρωτότυπο μοντέλο της εποχής του, αλλά κατείχε επίσης και έναν θηριώδη V12, χωρητικότητας 4.0 λίτρων κινητήρα. Η αρχική έκδοση του αυτοκινήτου απέδιδε 345 άλογα και η τελική Miura SV 385 άλογα, με το νούμερο τότε, να μοιάζει εξωφρενικό.
Η Lamborghini της εικόνας, παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ και ο σημερινός ιδιοκτήτης της, την αγόρασε από την προσωπική συλλογή ενός λάτρη της ιταλικής φίρμας, στη Πορτογαλία.
Από τη κατασκευή της, έχουν περάσει 45 χρόνια, όμως όπως φαίνεται παραμένει σε άριστη κατάσταση και διακρίθηκε, σαν τη πιο καλοδιατηρημένη Miura SV, στο Concorso Italiano και θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα στην Αριζόνα, με τη τιμή εκκίνησης να είναι τα 2.000.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
LEASING COURIER VS CITAN