Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της Peisert Design δημιούργησαν ψηφιακά τη νέα απόλυτη Porsche, παίρνοντας ως βάση τη φετινή αγωνιστική Porsche 919 Hybrid και βάζοντάς της στοιχεία από το πρωτότυπο Porsche

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της Peisert Design δημιούργησαν ψηφιακά τη νέα απόλυτη Porsche, παίρνοντας ως βάση τη φετινή αγωνιστική Porsche 919 Hybrid και βάζοντάς της στοιχεία από το πρωτότυπο Porsche Mission E.

Μια Porsche 919 για το δρόμο (+video)

3.077 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2017)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παίρνει στα χέρια του τη νέα αγωνιστική Porsche 919 Hybrid και τη ντύνει με στοιχεία του Mission E Concept, δημιουργώντας ψηφιακά τη νέα απόλυτη Porsche.

Τα χρόνια περνάνε και το κορυφαίο τρίο των supercar της εποχής μας, οι McLaren P1, Ferrari LaFerrari και Porsche 918 Spyder, έχουν αρχίσει να γερνάνε. Παρόλο που τα εν λόγω μοντέλα βρίσκονται ακόμα στην κορυφή, ήδη το ενδιαφέρον έχει αρχίσει να πέφτει πάνω στα επόμενης γενιάς υβριδικά hypercars, τις Aston Martin Valkyrie και Mercedes-AMG Project One.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τα τελευταία θα είναι ουσιαστικά αγωνιστικά οχήματα με άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους και υπόσχονται ασυναγώνιστες επιδόσεις. Το ερώτημα είναι αν θα ακολουθήσουν άλλες εταιρείες το παραπάνω παράδειγμα, παρουσιάζοντας τις δικές τους προτάσεις.
  
Η Porsche πάντως πρόσφατα ξεκαθάρισε πως το μοντέλο που θα διαδεχθεί την 918 δεν θα εμφανιστεί πριν το 2025. Αυτό, πάντως, δεν πτόησε τους ανεξάρτητους σχεδιαστές της Peisert Design, οι οποίοι δημιούργησαν ψηφιακά τη νέα απόλυτη Porsche, παίρνοντας ως βάση τη φετινή αγωνιστική Porsche 919 Hybrid. Το αυτοκίνητο συνδυάζει στοιχεία από το πρωτότυπο Porsche Mission E και την 919, ενώ αποτελεί κάτι σαν το απόγονο της Porsche 911 GT1.
 
Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς δημιουργήθηκε ψηφιακά το αυτοκίνητο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr