ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Larte Design «αγρίεψε» την Porsche Cayenne S Coupe

(18/10/2024)
Η Larte Design «αγρίεψε» την Porsche Cayenne S Coupe
6 Φωτογραφίες »

- Η Larte Design πιάνει στα χέρια της μία Porsche Cayenne S Coupe
- Στοιχεία από ίνες άνθρακα, αγωνιστικό splitter και καπό με αεραγωγούς
- 23άρες ζάντες και διαχύτης με LED φωτισμό

Η Larte Design πιάνει στα χέρια της μία Porsche Cayenne S Coupe

Σε περίπτωση που η Porsche Cayenne S Coupe είναι πολύ συντηρητική για τα γούστα σας, ο βελτιωτικός οίκος της Larte Design δίνει την λύση. Με την προσθήκη ενός bodykit, η Larte καταφέρνει να δημιουργήσει μία «άλλη» Cayenne που, αν δεν γνώριζε κανείς, θα υπέθετε πως η έκδοση RS των κορυφαίων μοντέλων της Porsche έκανε την εμφάνιση της και στο SUV. Αφήνοντας τον twin-turbo V8 κινητήρα ανέγγιχτο ασχολήθηκε πλήρως με την εξωτερική του μετάλλαξη.

Στοιχεία από ίνες άνθρακα, αγωνιστικό splitter και καπό με αεραγωγούς

Ο επανασχεδιασμός από τον βελτιωτικό οίκο ξεκινά από το μπροστά μέρος, με τα περιβλήματα των μεγάλων αεραγωγών του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, φτιαγμένα από ίνες άνθρακα, να του δίνουν «άγριο» και ταυτόχρονα ισχυρό χαρακτήρα. Οι γρίλιες της μάσκας και των αεραγωγών είναι σε μαύρο χώμα ώστε να διατηρούν το επιθετικό ύφος. Το κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει επίσης δεχτεί αλλαγή με την προσθήκη ενός αγωνιστικού splitter που φαίνεται να έχει λειτουργική αεροδυναμική σχεδίαση. Τις αλλαγές στο μπροστινό μέρος ολοκληρώνει το νέο καπό με αεραγωγούς και το έμβλημα της Larte στο σημείο που κανονικά τοποθετείται αυτό της Porsche.

23άρες ζάντες και διαχύτης με LED φωτισμό

Η στιλιστικές προσθήκες συνεχίζουν στο πίσω μέρος του SUV με μία διακριτική αεροτομή τύπου lip στο πορτμπαγκάζ. Λιγότερο διακριτικό είναι ο καθαρά επιθετικός διαχύτης με LED λωρίδες φωτισμού και μεγαλύτερες μπούκες εξάτμισης. Αυτές, εκτός από αλλαγή στην όψη σίγουρα κάνουν την Cayenne πιο θορυβώδη. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις τεράστιες μαύρες σφυρήλατες ζάντες 23 ιντσών οι οποίες ταιριάζουν τέλεια με τις μαύρες λεπτομέρειες του οχήματος και τονίζουν το ανοιχτό πράσινο χρώμα, με το οποίο επέλεξε να ντύσει το αμάξι ο βελτιωτικός οίκος.

Mercedes
SAILUN ATREZZO ZSR 2