Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο επικεφαλής εξέλιξης της Audi, Peter Mertens, λέει πως πριν το 2025 θα έχουν περίπου 12 μοντέλα που θα κινούνται από μπαταρίες, ενώ συνολικά 20 μοντέλα θα έχουν κάποια μορφή ηλεκτρικής ενέργειας. Στην εικόνα βλέπουμε το Ε-Tron Quattro Concept.

Ως τώρα οι επικεφαλής της Audi έχουν επιβεβαιώσει μόνο την κατασκευή ενός ηλεκτρικού crossover στο Βέλγιο. Λόγος γίνεται για το E-Tron Quattro, του οποίου η Sportback εκδοχή (φωτό) θα ξεκινήσει να παράγεται το 2019.

Κάποια από τα ηλεκτρικά μοντέλα θα εξοπλίζονται με ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, πρόγευση για τις οποίες πήραμε στη Φρανκφούρτη μέσω του πρωτότυπου Elaine.

Μια ντουζίνα ηλεκτρικά Audi ως το 2025

2.796 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2017)

Ως τα μέσα της επόμενης δεκαετίας, η Audi θέλει να έχει στη γκάμα της 12 ηλεκτρικά μοντέλα. Δείτε τι λένε τα αφεντικά της φίρμας για το ηλεκτρικό μέλλον…

Η Audi επιταχύνει τις «ηλεκτρικές» εξελίξεις στη γκάμα και αφού νωρίτερα πως μας είχε πει πως ως το 2020 θα έχει τρία E-Tron μοντέλα, τώρα βάζει τον πήχη ψηλότερα. Ο επικεφαλής εξέλιξης της φίρμας, Peter Mertens, λέει πως πριν το 2025 θα έχουν περίπου 12 μοντέλα που θα κινούνται από μπαταρίες, ενώ συνολικά 20 μοντέλα θα έχουν κάποια μορφή ηλεκτρικής ενέργειας.
 
Το στέλεχος της Audi είπε τα παραπάνω στο εργοστάσιο του Ίνγκολστατ μπροστά σε 7.000 υπαλλήλους της φίρμας. Ο πρόεδρος της φίρμας τόνισε: «Στο μέλλον ηλεκτρικά μοντέλα θα βγαίνουν από όλα τα εργοστάσιά μας.».
   
Ως τώρα οι επικεφαλής της Audi έχουν επιβεβαιώσει μόνο την κατασκευή ενός ηλεκτρικού crossover στο Βέλγιο. Λόγος γίνεται για το E-Tron Quattro, του οποίου η Sportback εκδοχή θα ξεκινήσει να παράγεται το 2019.
 
Προηγούμενες πληροφορίες ήθελαν την Audi να φτιάχνει τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά μοντέλα για την Κίνα, ανάμεσά τους και ένα sedan αλλά και ένα compact μοντέλο. Αναφορές υπάρχουν τόσο για μια πλήρως ηλεκτρική όσο και για μια υβριδική έκδοση του Q3.
 
Κάποια από τα ηλεκτρικά μοντέλα θα εξοπλίζονται με ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, πρόγευση για τις οποίες πήραμε στη Φρανκφούρτη μέσω του πρωτότυπου Elaine.

ford
LEASING COURIER VS CITAN