Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μέσα από τα social media, ο Vin Diesel ανέφερε ότι θα υπάρξει μια τελευταία τριλογία κι έτσι θα κλείσει ο κύκλος του Fast & Furious.

Μέσα από τα social media, ο Vin Diesel ανέφερε ότι θα υπάρξει μια τελευταία τριλογία κι έτσι θα κλείσει ο κύκλος του Fast & Furious.

Μια τελευταία τριλογία για το Fast & Furious

2.250 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2015)

Η φημολογία δεν σταματάει γύρω από την ερχομένη ταινία Fast & Furious 8, η οποία ήδη ουσιαστικά έχει ανακοινωθεί.

Μια από τις φήμες που κυκλοφορούν είναι πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο κατάλληλος σκηνοθέτης, κάτι για το οποίο φαίνεται να ευθύνεται ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του Vin Diesel, χαρακτήρας που κάνει δύσκολη τη συνεργασία.Παρόλα αυτά και μέσω των social media ο Vin Diesel έδωσε μια σημαντική λεπτομέρεια στο κοινό που τον ακολουθεί. Ο ίδιος λοιπόν πόσταρε:«Οι θαυμαστές του Fast & Furious είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν και από τότε που ανέλαβα και την παραγωγή το 2008, στηρίζουν κάθε μου βήμα. Είμαι σίγουρος ότι ο συνεργάτης παραγωγός μου Neal θα χαιρόταν ιδιαίτερα αν έβαζα την υπογραφή μου για τη πρόσληψη ενός σκηνοθέτη. Όμως η επιλογή πρέπει να γίνει προσεκτικά και για να είμαι ξεκάθαρος κανείς δεν έχει προσφερθεί να αναλάβει τη σκηνοθεσία. 
Η Universal ήταν πάντα πολύ καλή μαζί μου, είναι σαν οικογένειά μου. Για αυτό υπόσχομαι πως θα κάνει μια τελευταία τριλογία και έτσι θα κλείσει ο κύκλος του Fast & Furious. Σε επόμενο ποστ μου θα ανακοινώσω τους σκηνοθέτες». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr