Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το σχέδιο αυτό που αναρτήθηκε στο Instagram ανήκει στον Alex Ventus.

Μικρή Porsche το όραμα σχεδιαστή

1.618 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2019)

Ένα σκίτσο ανεξάρτητου σχεδιαστή που έγινε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζει το όραμά του για την κατασκευή ενός μικρού σπορ μοντέλου από την Porsche, το οποίο (έστω και υποθετικά) θα βρίσκονταν στη βάση του συνόλου της γκάμας των μοντέλων.


Το σχέδιο αυτό που αναρτήθηκε στο Instagram ανήκει στον Alex Ventus, ο οποίος φαίνεται να είναι επηρεασμένος από διάφορα μοντέλα του Ομίλου της VW, όπως για παράδειγμα ο ιστορικός «σκαραβαίος» (VW Beetle) λόγω καμπυλών, αλλά κυρίως το Audi TT. Φυσικά από τη στιγμή που μιλάμε για Porsche, υπαρκτά είναι και τα σημεία που θυμίζουν λίγο από Taycan, κυρίως στο μπροστινό μέρος και συγκεκριμένα στο πλαϊνό κάθετο μέρος στα φωτιστικά σώματα.
 
Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των μηχανικών συνόλων ο καλλιτέχνης δεν αναφέρει τι σύστημα κίνησης οραματίζεται για την ανώνυμη Porsche που σχεδίασε. Ωστόσο από τη στιγμή που μιλάμε για μελλοντικό μοντέλο το πιθανότερο είναι να έχει σκεφτεί ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, όπως για παράδειγμα έχει στη διάθεσή της η Taycan.
 
Μάλιστα οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας έχουν επιβεβαιώσει πως στο μέλλον σκοπεύουν να κατασκευάσουν ηλεκτρικές εκδόσεις και για άλλα μοντέλα τους όπως για παράδειγμα η 718.
 
Δείτε την ανάρτηση με το σχέδιο του Alex Ventus

Mercedes
Autotriti.gr