Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Milano Vision GT εμπνευσμένο από την Ferrari 296 GTB

Milano Vision GT εμπνευσμένο από την Ferrari 296 GTB

2.032 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2022)

Έχοντας κάτι από Ferrari και με concept που θυμίζει αυτοκίνητα βιντεοπαιχνιδιών, το project του ανεξάρτητου σχεδιαστή Alexander Imnadze Baldini δείχνει ένα υπεραυτοκίνητο που χαρακτηρίζεται από απαράμιλλο στυλ και ιταλική φινέτσα.

Με αναλογίες παρόμοιες με την Ferrari 296 GTB

Αντί να προσπαθήσει να σχεδιάσει ένα νέο supercar από έναν υπάρχοντα κατασκευαστή αυτοκινήτων, ο Baldini αποφάσισε να δημιουργήσει ένα όχημα σαν να προερχόταν από μια μικρή εταιρεία με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας, η οποία δημιουργεί αυτοκίνητα για βιντεοπαιχνίδια όπως το Gran Turismo και το Forza. Αν και έχει παρόμοιο σχήμα και αναλογίες με τη Ferrari 296 GTB, Milano Vision GT ξεχωρίζει για το στυλ και το sex appeal που εκπέμπει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τραβάει τα βλέμματα με την κομψότητα και το καλλίγραμμο σχεδιασμό του

Το μπροστινό μέρος του Milano Vision GT κεντρίζει το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά χάρη στον καλαίσθητο σχεδιασμό του. Κοιτάζοντας το από μπροστά ξεχωρίζουν οι κομψοί προβολείς που είναι τοποθετημένοι στις εξωτερικές πλευρές της πρόσοψης, οι ρέουσες γραμμές, το παρμπρίζ και τα καλλίγραμμα πλαϊνά παράθυρα. Διαθέτει επίσης εμφανή γρίλια και μεγάλους αεραγωγούς ψύξης για τα μπροστινά φρένα. Στην πλαϊνή όψη, ξεχωρίζουν οι δίχρωμοι τροχοί, όπως και οι μεγάλες εισαγωγές που βρίσκονται ακριβώς πίσω από τους θόλους των μπροστινών τροχών. Οι καθρέφτες είναι επίσης εντυπωσιακοί, αν και θα μπορούσαν να είναι λίγο μεγαλύτεροι. Στο πίσω μέρος φαίνεται η ενιαία, κεντρική εξάτμιση και ο σχετικά λεπτό διαχύτης, καθώς και το ενεργό πίσω φτερό με υδραυλική λειτουργία. Την εικόνα συμπληρώνει το γυάλινο κάλυμμα κινητήρα, που «σκεπάζει» έναν οκτακύλινδρο κινητήρα.

Milano Vision GT με κάτι από Ferrari

-σχεδιασμένο από τον Alexander Imnadze Baldini
-θυμίζει την Ferrari 296 GTB
-εμπνευσμένο από βιντεοπαιχνίδια όπως το Gran Turismo

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL