ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έντονη φημολογία υπάρχει γύρω από την εμφάνιση του Mini σε σεντάν έκδοση. Τι να περιμένουμε από το... «μικρό»;

Έντονη φημολογία υπάρχει γύρω από την εμφάνιση του Mini σε σεντάν έκδοση. Τι να περιμένουμε από το... «μικρό»;

Mini και σε σεντάν

2.388 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2016)

Φήμες ακούγονται από τον Ιούνιο του 2015 για τον εμπλουτισμό της γκάμας των Mini με πέντε νέα μοντέλα. Η αρχή έγινε με το πρώτο πεντάθυρο Mini και όπως όλα δείχνουν η συνέχεια ίσως να είναι Mini σενταν.

Μετά το λανσάρισμα του πεντάθυρου Mini και του Clubman, όπως και της κάμπριο έκδοσης του Mini, πλέον βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής για το πέμπτο και τελευταίο μοντέλο που θα ανανεώσει τον στόλο των Mini.
Φαίνεται ότι το Mini σεντάν θα είναι το τελευταίο λιθαράκι στην ανανέωση, που έχει σχεδιάσει η αγγλικής καταγωγής μάρκα. Κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό, είναι η πληροφορία, ότι το 1961 τα Riley Elf και Wolseley Hornet, αποτέλεσαν τα πρώτα σεντάν μοντέλα της Mini που κυκλοφόρησαν.
Δεν υπάρχει επίσημη κάποια επίσημη επιβεβαίωση, αλλά πηγές από το εσωτερικό της εταιρείας αναφέρουν ότι η πρόταση βρίσκεται στα χαρτιά και στην γραμμή που θέλει να χαράξει η φίρμα με «νέα εμφάνιση και ήθος».
Τέλος, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της Mini, Ralph Mahler, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, μελετάται η πιθανότητα της σεντάν εκδοχής του Mini, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται οι φήμες. Χαρακτηριστικά είπε: «Το σεντάν concept υπάρχει στην ιστορία μας, οπότε υπάρχουν ρίζες που μας συνδέουν με αυτό. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν μια πιο πραγματική πιθανότητα. Οι πελάτες ίσως γνωρίζουν την ισχυρή κληρονομιά του σεντάν concept, αλλά ποτέ δεν διατέθηκε σε πολλές μονάδες για το κοινό.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Leasing