Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μινιμαλιστική η καμπίνα του Genesis X Speedium Coupe
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μινιμαλιστική η καμπίνα του Genesis X Speedium Coupe

2.471 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2022)

Έχοντας μινιμαλιστική προσέγγιση και όντας εμπνευσμένο από την κορεατική αρχιτεκτονική, η Genesis αποκάλυψε την καμπίνα του X Speedium Coupe Concept.

Αποκάλυψη για την μινιμαλιστική καμπίνα

Τον περασμένο Απρίλιο η Genesis είχε παρουσιάσει στο κοινό το νέο της πρωτότυπο με όνομα X Speedium Coupe Concept. Σε πρώτο χρόνο η premium μάρκα της Hyundai δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα εικόνες ή στοιχεία για την καμπίνα του νέου αυτοκινήτου, κάτι που έκανε σήμερα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δημιουργήθηκε μέσα σε 5 μήνες

Το εσωτερικό που αποκαλύφθηκε στο Pebble Beach Concours d'Elegance, δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε μηνών και αγκαλιάζει την κορεατική σχεδιαστική αρχή γνωστή ως «η ομορφιά του λευκού χώρου». Η εταιρεία αναφέρει ότι η καμπίνα σχεδιάστηκε με έμπνευση από την κορεατική αρχιτεκτονική και διαθέτει μινιμαλιστική και καθαρή γλώσσα που χαρακτηρίζεται από έντονα σχεδιαστικά στοιχεία.

Χειριστήρια και οθόνες γύρω από τον οδηγό

Όπως λοιπόν μπορούμε να δούμε στις εικόνες, όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται σε μία καμπίνα με ασύμμετρη, προσανατολισμένη στον οδηγό διάταξη. Όλα τα χειριστήρια και οι οθόνες είναι κοντά και γύρω από τον οδηγό προκειμένου να μπορεί εύκολα, γρήγορα και με μικρές κινήσεις να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Από κει και πέρα το κάθισμα είναι καλυμμένο από πράσινο (Pinegrove Green) δέρμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα Monterey Gold που καλύπτει τα περισσότερα σημεία της καμπίνας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr