Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H μήνυση κατατέθηκε την Τρίτη στην πολιτεία της Florida και αναφέρει ότι το τωρινό Ζ06 είναι εξοπλισμένο με ελαττωματικό σύστημα ψύξης .

H μήνυση κατατέθηκε την Τρίτη στην πολιτεία της Florida και αναφέρει ότι το τωρινό Ζ06 είναι εξοπλισμένο με ελαττωματικό σύστημα ψύξης .

Mπελάδες για GM

2.552 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2017)

Ιδιοκτήτες των Chevrolet Z06 μήνυσαν την GM με μια σειρά απο κατηγορίες όπως ελλατωμματικό σύστημα ψύξης, μίζα και παραποίηση των στοιχείων για τις diesel εκπομπές ρύπων των Duramax pick-up. Δείτε περισσότερα.

Μετά από μια σειρά παραπόνων από ιδιοκτήτες Corvette που είχαν να κάνουν με θέματα υπερθέρμανσης το 2016, η Chevrolet αναβάθμισε τα μέρη ψύξης του κινητήρα για τo Ζ06 του 2017 αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετό καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες αυτού του μοντέλου κατέθεσαν εκ νέου μήνυση κατά της General Motors.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H μήνυση κατατέθηκε την Τρίτη στην πολιτεία της Florida και αναφέρει ότι το τωρινό Ζ06 είναι εξοπλισμένο με ελαττωματικό σύστημα ψύξης που κάνει τον κινητήρα να υπερθερμαίνεται μετά από μόλις 15 λεπτά οδήγησης στην πίστα. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες ισχυρίζονται ότι η μάρκα πωλούσε τα αυτοκίνητα γνωρίζοντας το πρόβλημα.
 
Δεν είναι η πρώτη μήνυση κατά της GM που έχει γίνει από το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο καθώς υπάρχουν ήδη κατηγορίες για ελαττωματική μίζα και ότι η μάρκα είπε ψέμματα στα test για τις εκπομπές C02 στα Duramax diesel φορτηγάκια.

Σύμφωνα με την εταιρεία, περισσότερα από 30.000 Ζ06 έχουν πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητήρα « που κοστίζει πολλά στους ιδιοκτήτες». Το δικηγορικό γραφείο σημείωσε: « H GM προσέλκυσε πελάτες διαφημίζοντας τις επιδόσεις των αυτοκινήτων της αλλά τελικά αυτό που πούλησε απέχει σημαντικά από αυτό που υποσχέθηκε».

Αναμένουμε την απάντηση της GM στο θέμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI