Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μυστηριώδες ηλεκτρικό hatchback ετοιμάζει η MG
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μυστηριώδες ηλεκτρικό hatchback ετοιμάζει η MG

1.955 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2022)

Καινούργιο ηλεκτρικό μοντέλο ετοιμάζει η MG και το μυστηριώδες αυτοκίνητο εντοπίστηκε από κατασκόπους κατά τη διάρκεια δοκιμών στην Ουγγαρία.

Δοκιμές στην Ουγγαρία

Η MG, όπως και οι υπόλοιπες μάρκες, έχει μπει σε διαδικασία εξηλεκτρισμού ετοιμάζοντας τα νέα της ηλεκτρικά μοντέλα πολλά από τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στην ευρωπαϊκή αγορά. Μάλιστα ένα από αυτά εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην Ουγγαρία και καταγράφηκε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με LED φωτιστικά σώματα

Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο φέρει πλήρες καμουφλάζ. Στο μπροστά μέρος ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται σπορ και αποτελείται από μεγάλους αεραγωγούς, φωτιστικά σώματα με «αιχμηρές» γωνίες και έντονες γραμμές. Στο πίσω μέρος η οροφή φαίνεται να κατεβαίνει απότομα σκεπάζοντας ένα μέρος του παρμπρίζ, ενώ τα φώτα ενδέχεται να είναι τεχνολογίας LED. Σε γενικές γραμμές, εκ πρώτης όψης και σε σύγκριση με άλλα υπάρχοντα μοντέλα MG, αυτό φαίνεται ριζικά διαφορετικό.

Σύγχρονο και σπορ εσωτερικό

Εικόνες που έχουν κατασκοπεύσει το εσωτερικό δείχνουν ότι το νέο ηλεκτρικό MG που δοκιμάζεται στην Ευρώπη θα έχει σπορ δερμάτινα καθίσματα, τιμόνι με επίπεδη βάση και μία οθόνη για το infotainment. Συνέχεια του άρθρου >>>
fiat
EPEKTASI EGGYHSHS