Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H έκδοση αφορά μόνο την διπλοκάμπινη έκδοση του Νavara.

H έκδοση αφορά μόνο την διπλοκάμπινη έκδοση του Νavara.

Ν-Guard έκδοση για Navara

3.821 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2018)

Μια ακόμη έκδοση για το Navara pick-up παρουσίασε η Nissan. Πάρτε μάτι.

Mια νέα έκδοση κάτω από το όνομα N-Guard θα προσφέρει από εδώ και στο εξής για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου η Nissan για το Navara pick-up.
 
H N-Guard βασίζεται ουσιαστικά πάνω στην εξοπλιστική έκδοση Τekna αλλά διαφοροποιείται από τις σκούρου χρώματος λεπτομέρειες που υπάρχουν στην γρίλια, στους προβολείς ομίχλης, στον πίσω προφυλακτήρα, στα πλαϊνά σκαλοπάτια, στις ράγες και στις 18άρες ζάντες αλουμινίου. Το μαύρο χρώμα έχει δυναμική παρουσία και στον εσωτερικό διάκοσμο ενώ εμφανείς είναι οι γκρι και κίτρινες ραφές. Ο βασικός τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει συστήματα όπως Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking και κάμερα 360 μοιρών.

H έκδοση αφορά μόνο την διπλοκάμπινη έκδοση του Νavara που εξοπλίζεται με τον 2,3 dCi 4κύλινδρο κινητήρα των 187 ίππων είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο. Οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί είναι 28.075 λίρες (31.000 ευρώ) για την χειροκίνητη και 29.525 λίρες (32.600 ευρώ) για την αυτόματη μετάδοση, χωρίς ΦΠΑ. Η Νissan στην Βρετανία προσφέρει το Νavara με εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ.

To ντεμπούτο της μπροστά στο κοινό θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Αμβούργου στα τέλη Σεπτεμβρίου.
 

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS