Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Nammi Box: Νέο ηλεκτρικό στην Ευρώπη με 23.000 ευρώ

 Σχολιάστε 
5.024 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2024)
Nammi Box: Νέο ηλεκτρικό στην Ευρώπη με 23.000 ευρώ
7 Φωτογραφίες »

- Με 94 άλογα και 311 χλμ. αυτονομία.
- Σύγχρονη σχεδίαση με LED φώτα.
- Αίσθηση πολυτέλειας και 2 οθόνες στο εσωτερικό.
- Ξεκίνημα από την αγορά της Ελβετίας.

Ξεκινά από 23.000 ευρώ

Το Nammi Box γίνεται ένα ακόμα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που λανσάρεται στην αγορά της Ευρώπης και έχει κινεζική προέλευση. Η αρχή για το νέο μοντέλο της Dongfeng γίνεται από την αγορά της Ελβετίας, όπου η τιμή του ξεκινά από τις 23.000 ευρώ. Ως εκ τούτου συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της χώρας, σκοπεύοντας να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους αγοραστές.

Με 94 άλογα και 311 χλμ. αυτονομία

Το Nammi Box υποστηρίζεται από την πλατφόρμα S3 της Dongfeng. Εξοπλίζεται από μπαταρία 42,3 kWh, η οποία τροφοδοτεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 94 ίππων. Στην αγορά της Κίνας υπάρχει και η επιλογή μπαταρίας 31,5 kWh, αλλά αυτή δεν είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο γρήγορα μπορεί να φορτιστεί η μπαταρία, αλλά η Dongfeng επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο έχει αυτονομία 311 χιλιομέτρων (WLTP).

Σύγχρονη σχεδίαση με LED φώτα

Εξωτερικά το Nammi Box έχει σύγχρονη σχεδίαση. Το μπροστινό μέρος διαθέτει έναν μεγάλο αεραγωγό στο κάτω μέρος και προβολείς οι οποίοι συνδέονται μέσω μίας LED μπάρας. Οι λαβές των θυρών είναι χωνευτές, ενώ αναφορικά με τους χρωματισμούς υπάρχει η δυνατότητα διχρωμίας με λευκή οροφή.

Αίσθηση πολυτέλειας στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό βλέπουμε ένα δίχρωμο δερμάτινο τιμόνι και μια μικρή οθόνη να λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Όπως σχεδόν όλα τα νέα αυτοκίνητα στις μέρες μας, μια μεγάλη οθόνη για το infotainment είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό, ενώ κάτω από αυτήν βρίσκονται ένα ζευγάρι αεραγωγών. Το λευκό καπιτονέ δέρμα απλώνεται στα πάνελ των θυρών και στο κάτω μισό του ταμπλό, θέλοντας να δώσει μία αίσθηση πολυτέλειας. Τέλος, στην κεντρική κονσόλα έχει εγκατασταθεί και ένας ασύρματος φορτιστής τηλεφώνου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
KIA
SEAT XENOIASTOI