Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η ισχύς πηγάζει από τον ίδιο quad-turbo W16 κινητήρα των 8,0 λίτρων με απόδοση 1.500 άλογα.

Nέα Bugatti Chiron Pur Sport

3.316 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2020)

Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει μεγαλύτερη οδηγοκεντρική προσέγγιση αλλά την ίδια ώρα αποτελεί μια από τις πιο ακριβές Chiron στην γκάμα.

H Βugatti έχει μόνο ένα μοντέλο στην γκάμα της αλλά η Chiron έχει λάβει τόσες πολλές εκδόσεις που είναι δύσκολο να τις θυμάται κάποιος όλες.

Η νέα έκδοση λέγεται Pur Sport και, σύμφωνα με την μάρκα, προσφέρει την καλύτερη οδηγική εμπειρία από όλες τις άλλες εκδόσεις αφού η Bugatti έχει φροντίσει να αναβαθμίσει την αεροδυναμική και το σύστημα ανάρτησης, μειώνοντας παράλληλα το βάρος και βελτιώνοντας τα κρατήματά της.

Η ισχύς πηγάζει από τον ίδιο quad-turbo W16 κινητήρα των 8,0 λίτρων με απόδοση 1.500 άλογα, ωστόσο το όριο στο στροφόμετρο έχει ανεβεί κατά 200 σ.α.λ. φτάνοντας στις 6.900 σ.α.λ. λόγω μιας σειράς αλλαγών που έγιναν στο αυτόματο κιβώτιο της φίρμας που με την σειρά του έχει τώρα κατά 15% πιο κοντές σχέσεις για ακόμα καλύτερη απόκριση του κινητήρα.

Το σύστημα ανάρτησης περιλαμβάνει ακόμα νέα εμπρός ελατήρια που είναι κατά 65% πιο σκληρά, νέα ελατήρια πίσω που είναι κατά 33% πιο σκληρά ενώ η αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου ενισχύεται ακόμα από τις Aero ελαφριές ζάντες που συνδυάζονται με Bugatti Sport Cup 2 R ελαστικά, κατασκευασμένα από την Michelin.

Συνολικά θα κατασκευαστούν 16 Chiron Pur Sport αυτοκίνητα με το καθένα από αυτά να κοστίζει 3,2 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τους φόρους.
 

Toyota
Autotriti.gr