Tο XT6 υιοθετεί την γνωστή γρίλια της μάρκας.

Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 356 λίτρα με την τρίτη σειρά καθισμάτων στην θέση της.

Η καμπίνα μοιάζει πολύ με αυτή του XT5.

Νέα Cadillac XT6

14.302 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2019)

Αυτή είναι η νέα προσθήκη της Cadillac στην κατηγορία των SUV. Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Το νέο XT6 για την κατηγορία των crossover/SUV παρουσίασε η Cadillac στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 7 επιβάτες και τοποθετείται ανάμεσα στο ΧΤ5 και το μεγαλύτερο Escalade.

Εμφανισιακά, το XT6 υιοθετεί την γνωστή γρίλια της μάρκας σε συνδυασμό με φωτιστικά σώματα στις άκρες και δύο άλλα φώτα LED που τοποθετούνται κάθετα δίπλα στους αεραγωγούς. Στο πλάι το μάτι πέφτει πάνω στις 20άρες ζάντες ενώ στο πίσω μέρος, το SUV εξοπλίζεται με αεροτομή, σύστημα εξάτμισης με δύο απολήξεις και επιβλητικά φώτα.

Η καμπίνα μοιάζει πολύ με αυτή του XT5 με την παράσταση να κλέβει η 8 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment και η επένδυση από ξύλο ή ανθρακόνημα. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 356 λίτρα με την τρίτη σειρά καθισμάτων στην θέση της ενώ, αν αναδιπλωθούν τόσο η Τρίτη όσο και η δεύτερη σειρά, ο χώρος αυξάνεται μέχρι και τα 2.228 λίτρα.
 
Το βάρους 1.814 κιλών XT6 καλείται να κινήσει ένας V6 κινητήρας 3,6 λίτρων απόδοσης 314 ίππων και 373 Νm ροπής σε συνδυασμό με 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει αρμονικά την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το σύστημα τετρακίνησης προσφέρεται ως στάνταρ στις πιο ακριβές εκδόσεις Sport και Premium Luxury.

Tέλος, ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει συστήματα όπως:  αυτόματο φρενάρισμα, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, υποβοήθηση παρκαρίσματος, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, cruise control, HUD κ.α.
 

Toyota
moto