Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Nέα Lambo SCV12

2.485 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2020)

Αυτή είναι η νέα «πιστάδικη» Lamborghini που θα παραχθεί για λίγους και εκλεκτούς έχοντας στο μηχανοστάσιό της, τον πιο ισχυρό V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα στην ιστορία της φίρμας.


Μπορεί η γκάμα της Lamborghini να μην είναι μεγάλη αλλά η μάρκα ξέρει να κρατά ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού της χάρη στην κατασκευή εκδόσεων με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτή την φορά, η εταιρεία αποκάλυψε τη νέα SCV12 που λαμβάνει με τον πιο ισχυρό ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα σε ολόκληρη την ιστορία της.

Η Lamborghini Squadra Corse, όπως είναι το πλήρες όνομα του αυτοκινήτου, είναι ένα πιστάδικο περιορισμένης παραγωγής supercar που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα της φίρμας. H Lamborghini έκανε γνωστές τις πρώτες πληροφορίες για το μοντέλο και δημοσιοποιήσει τις πρώτες φωτογραφίες του αλλά η πλήρης παρουσίασή του θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Η SCV12 δεν είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, αλλά επωφελείται από την τεχνογνωσία της Lamborghini στους αγώνες και έχει ακόμη υψηλότερη ισχύ και αεροδυναμική απόδοση από ένα αυτοκίνητο GT3. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η ισχύς πηγάζει από έναν κινητήρα V12, ο οποίος λέγεται ότι «μπορεί να υπερβεί τα 830 άλογα χάρη στην αεροδυναμική υπερφόρτιση σε υψηλές ταχύτητες». Το ακριβές βάρος του αυτοκινήτου δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά ο εταιρεία λέει ότι το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να επιτευχθεί εντυπωσιακή αναλογία ισχύος/βάρους. Ο V12 συνδυάζεται με ένα σειριακό εξατάχυτο κιβώτιο που διοχετεύει την ισχύ στους πίσω τροχούς που είναι «ντυμένοι» με ειδικά Pirelli ελαστικά.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή της αυτή τη στιγμή. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά αργότερα αυτό το καλοκαίρι, επομένως μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr
 

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO