Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

Η νέα 720S Le Mans έρχεται λοιπόν για να υπενθυμίζει τη νίκη της F1 GTR.

Νέα McLaren 720S Le Mans

2.095 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2020)

Το αγωνιστικό DNA της McLaren είναι κάτι που θα ακολουθεί για πάντα τη βρετανική μάρκα και για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της φίρμας σε κάθε ευκαιρία τιμούν το αγωνιστικό τους παρελθόν. Το ίδιο έκαναν και σε αυτή την περίπτωση συνδυάζοντας τη νίκη στο Le Mans με την 720S.


Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο το 1995 η McLaren F1 GTR έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού στον 24ωρο αγώνα του Le Mans και με αφορμή τη νίκη αυτή οι ιθύνοντες αποφάσισαν να τιμήσουν το γεγονός μέσω μίας ειδικής έκδοσης της τρέχουσας 720S. Η νέα 720S Le Mans έρχεται λοιπόν για να υπενθυμίζει τη νίκη της F1 GTR που οδηγήθηκε από τους Yannick Dalmas, JJ Lehto και Masanori Sekiya και φυσικά να αντλήσει στοιχεία από το αγωνιστικό μοντέλο.
 
Ο εξωτερικός χρωματισμός που συνδυάζει το πορτοκαλί ή το σκούρο γκρι χρώμα με το μαύρο, είναι εμπνευσμένος από την κληρονομία της μάρκας, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το σετ τροχών τύπου LM. Από κει και πέρα η οροφή αποκτά μία είσοδο αέρα για να ψύχει καλύτερα τον κινητήρα, ενώ στο μπροστά μέρος των πίσω φτερών υπάρχει το λογότυπο που σηματοδοτεί τα 25 χρόνια από τη νίκη στο Le Mans. Στο εσωτερικό τα αγωνιστικά καθίσματα είναι από ανθρακονήματα και μπορούν να συνδυαστούν είτε με πορτοκαλί, είτε με γκρι στοιχεία.

Φυσικά αυτοί που θα ζητήσουν το κάτι παραπάνω θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μακρύ κατάλογο προαιρετικού εξοπλισμού.  
 
Η παραγωγή της McLaren 720S Le Mans θα περιοριστεί σε 50 μονάδες, με το κόστος απόκτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο να ξεκινά από 254.000 λίρες (περίπου 284.234 ευρώ).
 

Hyundai
NISSAN