Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το entry-level μοντέλο της McLaren θα ονομάζεται Sports Series και θα κάνει ντεμπούτο στην προσεχή έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το entry-level μοντέλο της McLaren θα ονομάζεται Sports Series και θα κάνει ντεμπούτο στην προσεχή έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Νέα McLaren

3.531 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2014)

Η νέα McLaren θα ονομάζεται Sports Series και θα κάνει ντεμπούτο τον προσεχή Μάρτιο. Θα αποτελεί το entry-level μοντέλο της φίρμας, όντας ένα πρακτικό sports car.

Η McLaren Automotive είναι έτοιμη να λανσάρει το νέο entry-level μοντέλο της, το οποίο θα τοποθετηθεί στη γκάμα της κάτω από την 650S. Το ντεμπούτο του θα γίνει πιθανότατα στην προσεχή έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Το όνομα αυτού; Sports Series.Αν το Sports Series δεν σας ακούγεται αρκετά εύηχο για όνομα, ωστόσο εξυπηρετεί μια σκοπιμότητα. Βλέπετε, το νέο μοντέλο δεν θα είναι ένα super car, αλλά ένα sports car, το οποίο θα ανταγωνιστεί οχήματα όπως η Ferrari California T, αλλά και τις κορυφαίες εκδόσεις της Porsche 911.Θα αποτελεί το πιο πρακτικό μοντέλο της McLaren και θα στηριχθεί στο carbon fiber monocoque σασί, που χρησιμοποιείται στην 650S. Κίνηση θα παίρνει από το γνωστό V8 σύνολο των 3,8 λίτρων της εταιρείας. Η εταιρεία, παίζοντας καλά το παιχνίδι του σύγχρονου μάρκετινγκ, θα αποκαλύψει την Sports Series σε 13 δόσεις, με το πρώτο κεφάλαιο να παίζεται σήμερα, μέσω του παρακάτω προωθητικού video.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
NEXEN NFERA PRIMUS