Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ανανεωμένο και με πινελιές της Maybach το νέο SUV της  Mercedes.

Ανανεωμένο και με πινελιές της Maybach το νέο SUV της Mercedes.

Νεα Mercedes-Maybach G650

3.729 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2017)

Το νέο "άγριο" SUV της Mercedes είναι εδώ. Δείτε την πρώτη φωτογραφία και βίντεο πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Η νέα Mercedes- Meybach G650 Landaulet είναι γεγονός. Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της, διέρρευσε φωτογραφία στο Instagram και βίντεο στο youtube, όπου βλέπουμε εξ ολοκλήρου το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Βασίζεται στην πλατφόρμα W463, την οποία χρησιμοποιεί η Mercedes από το 1990 και που ίσως είναι η τελευταία της εμφάνιση σε νέο μοντέλο. Στη νέα G650 κυριαρχούν τα μεταλλικά μέρη και έχει τοποθετηθεί αναδιπλούμενη οροφή. Στο αμάξωμα βλέπουμε τα σήματα της Maybach κάτι που μαρτυρά πολυτελείς προσθήκες.
 
 Μηχανικά, μάλλον και σε αυτή τη G65 θα προτιμηθεί ο 6.0 λίτρων biturbo V12 κινητήρας, με 630 ίππους και 1000 nm ροπής που θα μοιράζεται και στους δύο άξονες. Στα νέα εξωτερικά χαρακτηριστικά προστίθενται θόλοι τροχών από ανθρακόνημα, φως LED κάτω από την ρεζέρβα που χρησιμεύει ως τρίτο φως φρένων και ανανεωμένες μπρος και πίσω μετώπες.Δεν έχουμε λεπτομέρειες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου το οποίοι αναμένεται πολυτελές.

Μόλις 99 μονάδες της G650 Landaulet θα κατασκευαστούν, με φημολογούμενο κόστος τις 300.000 ευρώ. Η επίσημη παρουσίαση του θηριώδους SUV θα γίνει στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, στην Ελβετία. Πλησιάζοντας στο επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου αναμένουμε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW