ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Renault ανακοίνωσε πως μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να λανσαριστεί η νέα γενιά του Trafic με πολλαπλές σχεδιαστικές αλλαγές και νέους κινητήρες.

Η Renault ανακοίνωσε πως μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να λανσαριστεί η νέα γενιά του Trafic με πολλαπλές σχεδιαστικές αλλαγές και νέους κινητήρες.

Νέα Vivaro και Trafic από το καλοκαίρι

2.165 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2014)

Οι Renault και Opel ανακοίνωσαν ταυτόχρονα πως, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική πορεία των νέων –δίδυμων- Trafic και Vivaro στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών τους.

Κατά τη διάρκεια της μακράς

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

εμπορικής του πορείας (34 έτη), το Renault Traficέχει να επιδείξει εξαιρετική επιτυχία μεπερισσότερες από 1,6 εκ. πωλήσεις.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια,η κατηγορία των Van έχει δεχθεί σημαντικές αλλαγές με σημαντικούςανταγωνιστές του να έχουν αναβαθμιστεί πλήρως (Mercedes-Benz Vito, Fiat Scudo, PeugeotExpert, CitroenJumpy κ.ά.)ενώ και αρκετά νέα μοντέλα διεκδικούν μεγάλο μερίδιο αγοράς σε πανευρωπαϊκόεπίπεδο (π.χ. Nissan NV200, Ford Transit Custom, Toyota ProAce κ.ά.).

Προκειμένου λοιπόν νακαταστήσει τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο της πιο ανταγωνιστικό, η Renault ανακοίνωσεπως μέσα στο καλοκαίρι του 2014 αναμένεται να λανσάρει στις αγορές της ΕΕ τηνέα γενιά του Trafic η οποία, θα εμφανίζει σημαντικές τροποποιήσεις καιβελτιώσεις σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Leasing
Autotriti.gr