Νέα ειδική έκδοση Antoine de Saint Exupery για τα DS 3, DS 4 και DS 7

3.034 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2024)
Νέα ειδική έκδοση Antoine de Saint Exupery για τα DS 3, DS 4 και DS 7
4 Φωτογραφίες »

- Τιμά τον συγγραφέα του «Μικρού Πρίγκιπα» η DS.
- Νέο ειδικό χρώμα Night Flight.
- Εσωτερικό με δέρμα και αποκλειστικά σήματα.
- Ηλεκτρικό, υβριδικό, Plug-in, βενζίνη και diesel.
- Τον Ιούνιο οι παραγγελίες στην Ελλάδα.

Τιμά τον συγγραφέα του «Μικρού Πρίγκιπα» η DS

Η DS στο πλαίσιο της 80ής επετείου από το θάνατο του διάσημου Γάλλου συγγραφέα, Antoine de Saint Exupéry, παρουσίασε μία νέα ειδική έκδοση για τα DS 3, DS 4 και DS 7, η οποία φέρει το όνομά του. Τα DS 3, DS 4 και DS 7 Antoine de Saint Exupéry θα προσφέρονται με όλα τα συστήματα κίνησης που διατίθενται σε κάθε μοντέλο, ενώ θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Νέα ειδική έκδοση για τα DS 3, DS 4 και DS 7

Η ειδική έκδοση Antoine de Saint Exupéry των DS 3, DS 4 και DS 7, εισάγει μια αποκλειστική κοινή υπογραφή, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του συγγραφέα, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση σε τέσσερα από τα έργα του και συγκεκριμένα τα εξής: Ο Μικρός Πρίγκιπας, Ταχυδρομείο του Νότου, Το Κάστρο και η Νυχτερινή Πτήση.

Εξωτερικά, δεν υπάρχουν διαφορές στη σχεδίαση σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, ωστόσο κάθε μοντέλο διατίθεται με ένα νέο ειδικό χρώμα «Night Flight». Αυτό το περλέ χρώμα δημιουργεί λεπτές χρυσές αντανακλάσεις, όπως ο έναστρος ουρανός την αυγή.

Εσωτερικό με δέρμα και αποκλειστικά σήματα

Το εσωτερικό δημιουργήθηκε με σκοπό να αναβιώσει τη γλώσσα των αεροπόρων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα. Επί της ουσίας, τα μοντέλα φέρουν δέρμα Nappa Criollo Brown, το οποίο συνοδεύεται από μια τεχνική κεντήματος στο τελείωμα του ταμπλό για να θυμίζει το ίχνος ατμών ενός αεροσκάφους. Διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά σήματα, καθώς και διακοσμητικά στα μαρσπιέ των θυρών, ολοκληρώνουν τα ειδικά χαρακτηριστικά της έκδοσης Antoine de Saint Exupéry. Αυτα τα σήματα περιλαμβάνουν αποσπάσματα και σχέδια, από τα εμπνευσμένα έργα, και την υπογραφή του Antoine de Saint Exupéry. Το σκίτσο του παραπέμπει στην άτρακτο ενός αεροπλάνου. Ο έλικας στη μέση θυμίζει ένα αστέρι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για τους αεροπόρους και γενικότερα τους ταξιδιώτες.

Με όλα τα συστήματα κίνησης κάθε μοντέλου

Η ειδική έκδοση Antoine de Saint Exupéry είναι διαθέσιμη σε όλες τις επιλογές κινητήρων που διατίθενται σε κάθε μοντέλο. Δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από αμιγώς ηλεκτρικό, plug-in υβριδικό, υβριδικό, βενζίνη και diesel, ανάλογα με το αυτοκίνητο που θα επιλέξουν και τα διαθέσιμα συστήματα κίνησης αυτούς στην εκάστοτε αγορά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test