2 φωτογραφίες »

Ο Σούμι πρόσφατα αναδείχτηκε ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία της F1.

Νέα επέμβαση για τον Μίκαελ Σουμάχερ

2.731 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2020)

O εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 λέγεται πως θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση τις επόμενες μέρες για να αναζωογονηθεί το νευρικό του σύστημα.


Την πόρτα του χειρουργίου για άλλη μια φορά ετοιμάζεται να περάσει ο Μίκαελ Σουμάχερ για να υποβληθεί σε νέα μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων, σε μία προσπάθεια να αναζωογονηθεί το νευρικό του σύστημα.

Ο Δρ. Φίλιπ Μενάς θεωρείται πρωτοπόρος σε τέτοιου είδους μεταμοσχεύσεις και φαίνεται πως έχει χειρουργήσει ξανά στο παρελθόν τον Σουμάχερ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Daily Mail αλλά και από γαλλικά και ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα πως ο 51χρονος πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1, αναμένεται να υποβληθεί σε αντικατάσταση κατεστραμμένων κυττάρων με νέα, υγιή που θα προέρχονται είτε από τον μυελό των οστών, είτε από το αίμα. Μάλιστα, γίνεται λογος πως η επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες θα είναι μία από τις αρκετές που θα ακολουθήσουν.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως ο 50χρονος πλέον Γερμανός είχε τραυματιστεί στο κεφάλι τον Δεκέμβριο του 2013, σε ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις Αλπεις και πιο συγκεκριμένα στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ. Έκτοτε και μετά από ολιγόμηνη νοσηλεία εκεί, μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία όπου συνέχισε η ιατρική παρακολούθηση και αποκατάσταση. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες πως η υγεία του έχει βελτιωθεί σημαντικά.
 

ELASTIKA 2024
moto