ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η πλήρως ανανεωμένη γκάμα των φορτηγών της Renault Trucks περιλαμβάνει τέσσερεις διακριτές σειρές προϊόντων με τις ονομασίες «Ranger D, C, K & Τ».

Η πλήρως ανανεωμένη γκάμα των φορτηγών της Renault Trucks περιλαμβάνει τέσσερεις διακριτές σειρές προϊόντων με τις ονομασίες «Ranger D, C, K & Τ».

Νέα εποχή για τη Renault Trucks

2.186 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2013)

Η αναδιάρθρωση μιας εταιρείας δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαρωτική από τα όσα συμβαίνουν με τη Renault Trucks η οποία, μεταξύ άλλων, παρουσίασε μια εξ ολοκλήρου νέα γκάμα φορτηγών.

Όπως προαναφέραμε, η Renault Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10.0pt;mso-ansi-language:EN-US">Trucks προχώρησε σε μια πλήρηαναδιοργάνωση της λειτουργίας της και προκειμένου να καταστούν πιο σαφείς οισαρωτικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο στρατόπεδο της γαλλικής εταιρείαςκατασκευής επαγγελματικών οχημάτων σας παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικάνούμερα:

 

-Στο διάστημα των τελευταίων7 ετών, για την αναδιοργάνωση της λειτουργίας και της γκάμας των οχημάτων της,η Renault Trucks δαπάνησε περίπου 2 δις ευρώ.

-Περισσότερα από 5.000 άτομαμεταξύ των οποίων και 50 από τους κυριότερους –σε διεθνές επίπεδο- πελάτες τηςεταιρείας, ενεπλάκησαν στην αναβάθμιση της γκάμας και τον καθορισμό των νέωνυπηρεσιών της και των χαρακτηριστικών των οχημάτων της νέας γκάμας της.

-Περίπου 500 οχήματα της νέαςγκάμας έχουν ήδη κατασκευαστεί, εκ των οποίων, τα 300 έχουν χρησιμοποιηθεί στιςδοκιμές εξέλιξης.

-5 εκατομμύρια ώρες έχουνδαπανηθεί σε δοκιμές εργαστηριακού τύπου.

-Τα εν λόγω οχήματα έχουνδιανύσει περισσότερα από 10 εκ. χιλιόμετρα σε δοκιμές κάτω από τις πιο αντίξοεςσυνθήκες (π.χ. θερμοκρασίες από -40 έως και +60 βαθμών Κελσίου κ.ά.).

 

Όλα τα παραπάνω αποτελούνμια, έστω μικρή πρόγευση, των όσων η Renault Trucksέχει ετοιμάσει προκειμένου να αναβαθμίσεισημαντικά τη θέση της στην πανευρωπαϊκή (και όχι μόνο) αγορά των επαγγελματικώνοχημάτων και να διεκδικήσει σημαντικά υψηλότερα μερίδια σε όλες τις κατηγορίες.

Προκειμένου να παρουσιάσειτις νέες εξελίξεις, η γαλλική εταιρεία συγκέντρωσε τους εκπροσώπους τουδιεθνούς Τύπου αλλά και τους σημαντικότερους πελάτες και συνεργάτες της(περισσότερα από 5.000 άτομα), στην πόλη της Λυών (Γαλλία) όπου, κατά τηδιάρκεια μιας φαντασμαγορικής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια τηςνέας γκάμας οχημάτων της με μεικτό βάρος από 3,5t. - 120t.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

ford
LEASING CONNECT VS DOBLO