Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Νέα στοιχεία για το Ford Bronco Sport

2.076 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2020)

To Bronco Sport θα γίνει σύντομα η νέα πρόταση της Ford στα SUV και αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Τις προηγούμενες εβδομάδες ήρθαν στο φως, ύστερα από διαρροές, οι πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου νέου σκληροτράχηλού SUV της Ford και τώρα έφτασε η ώρα για να αποκαλυφθούν και τα πρώτα στοιχεία γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το Bronco Sport.

Οι νέες αναφορές κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα διατεθεί με τον 1.500άρη και τον 2λιτρο EcoBoost κινητήρα σε συνδυασμό με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της φίρμας. Η απόδοση στα 1,5 λίτρα λέγεται πως θα είναι 150 άλογα και 240 Nm ροπής ενώ ο 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας θα παράγει 250 άλογα και 372 Nm ροπής. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως, σύμφωνα τουλάχιστον με ό,τι αποκαλύπτεται, το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Στον τομέα του εξοπλισμού, το Bronco Sport θα έχει στην παλέτα του 10 διαφορετικά χρώματα για το αμάξωμα με την οροφή να μπορεί να βαφτεί είτε σε μαύρο είτε σε γκρι χρώμα. Οι εξοπλιστικές εκδόσεις θα είναι τέσσερις (First Edition, Badlands, Big Bend, Outer Banks) και θα διαφέρουν μεταξύ τους καθώς για παράδειγμα η Badlands θα προσφέρεται με διαφορετικές λεπτομέρειες εξωτερικά, παραλλαγμένο φινίρισμα στον εσωτερικό διάκοσμο και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το νέο Ford Bronco θα προσφερθεί στην ευρωπαϊκή αγορά. H επίσημη παρουσίασή του θα γίνει μέσα στο 2020.
 

Hyundai
Ford