ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Σεπτέμβριο, στην έκθεση του Παρισιού, η Renault θα μας παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο sports car (στη φωτό το DeZir Concept), το οποίο θα είναι το πρώτο δείγμα της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της γαλλ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Σεπτέμβριο, στην έκθεση του Παρισιού, η Renault θα μας παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο sports car (στη φωτό το DeZir Concept), το οποίο θα είναι το πρώτο δείγμα της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της γαλλικής εταιρείας.

Νέο sports car concept

2.007 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2016)

Μια σειρά από νέα πρωτότυπα θα μας παρουσιάσει τα επόμενα χρόνια η Renault, προϊδεάζοντάς μας για τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα των μοντέλων της. Αρχή θα γίνει το Σεπτέμβριο με νέο sports car concept.

Το Σεπτέμβριο, στην έκθεση του Παρισιού, η Renault θα μας παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο sports car, το οποίο θα είναι το πρώτο δείγμα της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της γαλλικής εταιρείας.Θα ακολουθήσουν και άλλα concepts, μέσω των οποίων θα μας συστηθεί η νέα κατεύθυνση της Renault, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής σχεδίασης της φίρμας, κος Laurens van den Acker.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΑυτή η πρακτική έχει ακολουθηθεί και στο παρελθόν από τη Renault. Ήταν το 2010 όταν είχε αποκαλυφθεί το εικονιζόμενο DeZir Concept, πάλι στη γαλλική πρωτεύουσα. Είχαν και τότε ακολουθήσει άλλα πέντε πρωτότυπα, που μας εισήγαγαν στη σημερινή γκάμα της Renault.Από νέα σειρά πρωτότυπων της Renault δε θα πρέπει να αναμένουμε σημαντικές αλλαγές στην πρόσοψη των οχημάτων, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε ο κος Laurens van den Acker: «Μας πήρε πολύ για να βρούμε ένα πρόσωπο. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε την ίδια αγωνία ξανά.». Επιπλέον, εξήγησε πως η προηγούμενη στρατηγική της «διαρκούς επανάστασης» δεν είχε τα αποτελέσματα που ήλπιζαν, με την τρέχουσα εμφάνιση να λειτουργεί προς την θετική κατεύθυνση.

Θα ακολουθήσουν και άλλα concepts, μέσω των οποίων θα μας συστηθεί η νέα κατεύθυνση της Renault (στη φωτό το DeZir Concept).

Θα ακολουθήσουν και άλλα concepts, μέσω των οποίων θα μας συστηθεί η νέα κατεύθυνση της Renault (στη φωτό το DeZir Concept).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ΜΟΤΟ