Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια νέα συνεργασία Honda-GM για τα αυτοκίνητα υδρογόνου (στη φωτό το Honda Clarity)

Μια νέα συνεργασία Honda-GM για τα αυτοκίνητα υδρογόνου (στη φωτό το Honda Clarity)

Νέα συνεργασία Honda-GM

2.614 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2017)

Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, όσον αφορά τα οχήματα με κυψέλες υδρογόνου και με σκοπό να μειώσουν το κόστος κατασκευής τους.

H Honda και η GM ανακοίνωσαν την νέα τους συνεργασία, προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω την τεχνολογία των κυψελών καυσίμου. Οι δύο εταιρείες, που έχουν και οι δύο εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στον τομέα του υδρογόνου, θα επενδύσουν συνολικά 85 εκατομμύρια δολάρια για την δημιουργία μιας μονάδας κατασκευής κυψελών καυσίμου, η οποία θα ξεκινήσει εργασίες το 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η νέα μονάδα θα είναι μέρος της συνεργασίας με την ονομασία Fuel Cell System Manufacturing και θα απασχολεί περίπου 100 άτομα, ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας η Honda και η GM θα προσλάβουν τρείς εκτελεστικούς διευθυντές για την ηγεσία του εγχειρήματος.

O Mark Reuss, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων της GM, μίλησε για το γεγονός δηλώνοντας τα εξής: «Ο συνδυασμός δύο ηγετικών εταιρειών στην καινοτομία των κυψελών καυσίμου είναι μια συναρπαστική εξέλιξη στο να φέρουμε τις κυψέλες στο προσκήνιο της τεχνολογίας παροχής ισχύος. Η εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας για τα επιβατικά οχήματα θα δημιουργήσει περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις μετακίνησης, για τους καταναλωτές.»

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη από το 2013, ωστόσο η Honda ήταν αυτή που έφερε πρώτη την τεχνολογά των κυψελών καυσίμου στην αγορά κιόλας από το 2002. Η GM έχει δηλώσει ότι ένα μαζικής παραγωγής όχημα με κυψέλες, θα γίνει διαθέσιμο το 2020.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
FALKEN ZIEX ZE 320 TEST