Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η γκάμα του Mitsubishi Fuso Canter εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις μεικτού βάρους 8,55t. και αυτόματο κιβώτιο «Duonic» στον βασικό εξοπλισμό.

Η γκάμα του Mitsubishi Fuso Canter εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις μεικτού βάρους 8,55t. και αυτόματο κιβώτιο «Duonic» στον βασικό εξοπλισμό.

Νέες εκδόσεις στη γκάμα του Fuso Canter

1.846 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2013)

Μια σημαντική νέα προσθήκη με μεικτό βάρος 8,55t. έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα των εκδόσεων του Mitsubishi Fuso Canter ενώ η αναβάθμιση του ιαπωνικού φορτηγού δεν σταματά εκεί.

Εν αναμονή του 2014 και του

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου «Euro6» που θαισχύσει από 1η Ιανουαρίου, η Mitsubishi Fuso ανακοίνωσε πολλαπλέςαναβαθμίσεις της γκάμας και των χαρακτηριστικών του δυναμικού Canter.

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα–κορυφαία- έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου με μεικτό βάρος 8,55t. και δυνατότητα υποστήριξης φορτίων έως και 6t. επί του πλαισίου του θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

Η συγκεκριμένη έκδοση (9C15/9C18, όπως θαονομάζεται), θα φέρει το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο «Duonic» στον βασικό της εξοπλισμό καθώς και την φαρδιάκαμπίνα «C». Παράλληλα, θα εφοδιάζεται μετις εκδόσεις των 150 και 175 ίππων του 3,0λιτρου κινητήρα που αναλαμβάνει τηνκίνηση του Fuso Canter.

Επιπρόσθετα, στον βασικόεξοπλισμό του εν λόγω μοντέλου θα περιλαμβάνεται το μηχανόφρενο με απόδοση 50 kW καθώςκαι τα συστήματα ESP, ABS κ.ά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

 

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG