ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νεκρή στην άσφαλτο ανήλικη - Αναζητά τους συγγενείς της η ΕΛ.ΑΣ

Νεκρή στην άσφαλτο ανήλικη - Αναζητά τους συγγενείς της η ΕΛ.ΑΣ

1.855 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2021)

Ανήλικη έχασε τη ζωής στον Ασπρόπυργο, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα και η αστυνομία αναζητά πληροφορίες για την διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και τους οικείους της.

Αγνώστων στοιχείων, αναζητούνται οι συγγενείς της

Τραγικό τέλος βρήκε στην άσφαλτο μία ανήλικη κοπέλα το βράδυ της Δευτέρας (27/12) στην περιοχή του Ασπροπύργου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστυνομία, περίπου στις 23:58, επί της Εθνική Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, η ανήλικη κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, τραυματίσθηκε θανάσιμα από διερχόμενα αυτοκίνητα, στην προσπάθειά της να περάσει πεζή το δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα χαρακτηριστικά της άτυχης κοπέλας

Το ανήλικο κορίτσι που είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του δυστυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας «ASICS » και χρώματος ροζ.

Ψάχνει πληροφορίες η αστυνομία

Η αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση των δικών της, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541.

Τραγωδία!
-Ανήλικη κοπέλα παρασύρθηκε από ΙΧ και έχασε τη ζωή της.
-Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας (27/12) περίπου στις 23:58 στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου.
-Αγνώστων στοιχείων η κοπέλα.
-Ψάχνει τους οικείους της αλλά και περαιτέρω πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
NEXEN NFERA PRIMUS