ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Audi Q2 έρχεται να δημιουργήσει μία νέα κατηγορία, αυτή των premium μικρών crossover.

Το Audi Q2 έρχεται να δημιουργήσει μία νέα κατηγορία, αυτή των premium μικρών crossover.

Νέο Audi Q2

16.491 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2016)

Με το Q2 η Audi δημιουργεί ουσιαστικά μια νέα κατηγορία οχημάτων, αυτή των μικρών premium crossover. Παράλληλα έρχεται να πλαισιώσει την γκάμα της ελέω απουσίας Α2.

What is new
  • Crossover μήκους 4,19 μ.
  • Και σε τετρακίνητες εκδόσεις
  • Κινητήρες από 116 έως 190 ίππους
  • Στην Ελλάδα το Νοέμβριο 
Η οικογένεια «Q» της Audi δέχεται στις τάξεις της το νεότερο και μικρότερο μέλος της με την ονομασία Q2. Το Q2 είναι παράλληλα και το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία των premium μικρών crossover, εγκαινιάζοντας έτσι την κατηγορία αυτή η οποία μάλιστα δεν αναμένεται σύντομα να πλαισιωθεί από κάποιο αντίστοιχο μοντέλο των Mercedes και BMW αν και οι δυο αυτές εταιρείες ετοιμάζουν απάντηση. Το Q2 έτσι, κάνει την κίνηση ματ για την Audi προτάσσοντας στα βασικά του χαρακτηριστικά τις κόμπακτ του διαστάσεις, το όμορφο σχεδιαστικό του προφίλ, το υψηλό επίπεδο ποιότητας που το διέπει και την πλούσια γκάμα κινητήρων που διαθέτει. Μέχρι να προκύψει κάτι αντίστοιχο λοιπόν από τους ανταγωνιστές του, το Q2 έχει όλα τα φόντα να «αλωνίσει» και να ισχυροποιήσει την θέση της Audi στην παγκόσμια αγορά. 
Q2 όπως Α2
Το Q2 βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου και οι διαστάσεις του το κατατάσσουν στην μικρή κατηγορία, εκεί που η Αudi δεν έχει ξεκάθαρο εκπρόσωπο μετά το όχι και ιδιαίτερα πετυχημένο αλλά και πιο μικρό Α2. Τοποθετείται έτσι ανάμεσα στα Α1 και A3 στην γκάμα της εταιρείας και προσεγγίζει τις διαστάσεις του Renault Captur και Nissan Juke. Πιο συγκεκριμένα το μήκος του ανέρχεται στα 4,19 μ., το πλάτος του στα 1,79 μ. και το ύψος του στα 1,51 μ., με το μεταξόνιό του να έχει μήκος 2,6 μ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Autotriti.gr