ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
το Brabus 550 Αdventure δίνει σαφώς μια αίσθηση σκληράδας
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

το Brabus 550 Αdventure δίνει σαφώς μια αίσθηση σκληράδας

Νέο Brabus 550 Αdventure

2.442 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2017)

Η Brabus παρουσίασε στη Γενεύη την πιο βελτιωμένη εκδοχή της Mercedes-Benz G500 4x4². Μάθετε ποιες αλλαγές έκανε στην εμφάνιση και στο εσωτερικό της.

Εκεί που νόμιζες ότι  Mercedes-Benz G500 4x4² δεν θα μπορούσε να γίνει πιο σκληρή και άγρια στην εμφάνιση της μετά και από την εμφάνιση μιας βελτιωμένης έκδοσης της- και αυτής από την Brabus- στην Έκθεση της Φρανκφούρτης ήρθε η Γενεύη και άλλαξαν όλα αυτά που πιστεύαμε.

Δεν περνούν απαρατήρητα τα δερμάτινα καθίσματα με πολλές λεπτομέρειες στις ραφές και στα χρώματα

Δεν περνούν απαρατήρητα τα δερμάτινα καθίσματα με πολλές λεπτομέρειες στις ραφές και στα χρώματα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η διαφορά στο Brabus 550 Αdventure βρίσκεται αρχικά στον δυνατότερο κινητήρα της αφού αντί για 416 ίππους, το βελτιωμένο μοντέλο αποδίδει 542 άλογα μέσα από έναν 4 λίτρο διπλό turbo κινητήρα V8. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε για τις επιδόσεις του, πραγματοποιεί το 0-62 σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ μπορεί να διανύσει μέχρι και 210 χιλιόμετρα την ώρα, όχι μικρό επίτευγμα αν σκεφτεί κανείς ότι το Brabus ζυγίζει 3 τόνους.
 
Στον τομέα της εξωτερικής σχεδίασης, το Brabus 550 Αdventure δίνει σαφώς μια αίσθηση σκληράδας και ετοιμότητας για κάθε οδόστρωμα και κάθε εμπόδιο που θα συναντήσει. Περιβάλλεται από εξαρτήματα στο μπροστά, στο πλαϊνό και πίσω μέρος ενώ ακόμα και το σασί έχει τη δική του προστασία για κάθε ενδεχόμενο. Προσφέρεται επιπλέον φωτισμός με φώτα προσαρμοσμένα στην οροφή του και το βαρούλκο που βρίσκεται στο κέντρο του μπροστινού μέρους τραβάει όλα τα βλέμματα.

Στο εσωτερικό του, δεν περνούν απαρατήρητα τα δερμάτινα καθίσματα με πολλές λεπτομέρειες στις ραφές και στα χρώματα. Παρατηρούμε μια οθόνη πολλαπλών χρήσεων στο κέντρο και μια μικρότερη που μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις του Brabus 550 Αdventure.

Eίναι ένα από τα πολλά οχήματα που διαθέτει η γερμανική εταιρεία στην Έκθεση της Γενεύης ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει πότε θα αρχίσει η κυκλοφορία του ούτε το ποσό αγοράς του.

Πώς σου φαίνεται; Είναι αρκετά σκληρό;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Skoda
skoda