Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο Fiat 500e με την υπογραφή του Giorgio Armani

3.541 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2024)
Νέο Fiat 500e με την υπογραφή του Giorgio Armani
4 Φωτογραφίες »

- Fiat 500e σε συνεργασία με τον Giorgio Armani
- Μονοχρωμία στο εξωτερικό και χλιδάτο εσωτερικό με JBL ηχοσύστημα
- Έχει κινητήρα 119 αλόγων με αυτονομία 320 χλμ.

Fiat 500e σε συνεργασία με τον Giorgio Armani

Το 2020 η Fiat είχε συνεργαστεί με τον κορυφαίο Ιταλό σχεδιαστή Giorgio Armani για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα με βάση το δημοφιλές μίνι Fiat 500. Αυτή η συνεργασία αναβιώνει και φέτος με ένα ηλεκτρικό 500e σχεδιασμένο με πινελιές που ενώνουν την αυτοκινητοβιομηχανία του Τορίνο με το στιλ του Μιλάνο. Αυτή τη χρονιά μάλιστα τυγχάνει να συμπίπτει η επέτειος των 125 ετών της Fiat με τα γενέθλια του Armani. Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν για μήνες προκειμένου να καταλήξουν σε ένα αποτέλεσμα το οποίο «δεν οδηγείται, αλλά φοριέται» όπως δήλωσε ο εμπνευστής του.

Μονοχρωμία στο εξωτερικό και χλιδάτο εσωτερικό με JBL ηχοσύστημα

Στο εξωτερικό ο σχεδιαστής έχει επιλέξει την μονοχρωμία και το μινιμαλιστικό στιλ, με τις ζάντες οι οποίες σχηματίζουν το σήμα του οίκου Armani να ξεχωρίζουν. Η τρισδιάστατη επιφάνεια του εξωτερικού του αυτοκινήτου το καθιστά μάλιστα ελάχιστα πιο αεροδυναμικό, σύμφωνα με το ιταλικό στρατόπεδο. 

Από εκεί και έπειτα, το 500e που σχεδίασε ο Giorgio Armani διαθέτει εργοστασιακά γυάλινη πανοραμική οροφή και LED προβολείς, ενώ η καμπίνα εφοδιάζεται με ηχοσύστημα της JBL. Επιπλέον, ο πίνακας οργάνων 7 ιντσών και το infotainment με οθόνη αφής 10 ιντσών συμπληρώνουν το εσωτερικό και δένουν αρμονικά με το ξύλινο ταμπλό και τα καθίσματα τα οποία έχουν εμφανείς επιρροές από τον οίκο Armani.


Το τρισδιάστατο εξωτερικό καθιστά το Fiat 500e ελάχιστα πιο αεροδυναμικό
4 Φωτογραφίες »

Το τρισδιάστατο εξωτερικό καθιστά το Fiat 500e ελάχιστα πιο αεροδυναμικό

Έχει κινητήρα 119 αλόγων με αυτονομία 320 χλμ.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα του λιλιπούτειου ηλεκτρικού μοντέλου δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα με το αυτοκίνητο να διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 119 αλόγων με 220 Nm ροπής, ενώ η αυτονομία που υπόσχεται με μία φόρτιση αγγίζει τα 320 χιλιόμετρα. Επιπλέον φέρει αυτόνομη οδήγηση δευτέρου επιπέδου. Η ξεχωριστή έκδοση του Fiat 500e με τη σφραγίδα του οίκου Armani αναμένεται να διατεθεί στις αγορές της Ευρώπης, της Βορείου Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας από τον επόμενο χρόνο.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS