Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται από τρία μοτέρ.

Tο έμβλημα της μάρκας έχει αντικατασταθεί.

H γρίλια έχει αλλάξει σχήμα και έχει μεγαλώσει εμφανώς.

Ο εσωτερικός διάκοσμος αντίθετα, αν και έχει αναβαθμιστεί, είναι πανομοιότυπος με αυτόν του προηγούμενου μοντέλου.

Ανανεωμένο Genesis G90

2.202 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2018)

Mπορεί να πρόκειται για μια απλή ανανέωση, ωστόσο το Genesis G90 έχει τόσες διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, που θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για την ολοκαίνουρια γενιά του.

Το ανανεωμένο G90 μόλις παρουσίασε η Genesis αλλά οι διαφορές του στην εξωτερική του εμφάνιση είναι τέτοιες που θα έλεγε κανείς πως το μοντέλο επανασχεδιάστηκε από την αρχή.

Οι διαφοροποιήσεις ξεκινούν από τον πρόβολο όπου η γρίλια έχει αλλάξει σχήμα και έχει μεγαλώσει εμφανώς, την ίδια στιγμή που οι εισαγωγείς αέρα έχουν γίνει πλατύτεροι. Ακόμα, τα φωτιστικά σώματα έχουν στο κέντρο του μια λεπτή γραμμή από φώτα LED ενώ το καπό έχει γίνει ελαφρώς πιο νευρώδες. Αρκετά διαφορετικό είναι και το πίσω μέρος, μιας και τα προηγούμενα φωτιστικά σώματα είναι παρελθόν και αντικαθίστανται με μια πλατιά οριζόντια γραμμή που καλύπτει όλο το πίσω μέρος από άκρη σε άκρη, το έμβλημα της μάρκας έχει αντικατασταθεί και αυτό από γράμματα ενώ τέλος, το μοντέλο θα προσφέρεται με νέας σχεδίασης ζάντες και απολήξεις της εξάτμισης.
Ο εσωτερικός διάκοσμος αντίθετα, αν και έχει αναβαθμιστεί, είναι πανομοιότυπος με αυτόν του προ-facelift μοντέλου. Δεν υπάρχει κάτι καινούριο που να ξεχωρίζει, ενώ η μάρκα θα προσφέρει το μοντέλο με τον ίδιο σχεδόν τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται από τρία μοτέρ. Κατ αρχάς θα προσφέρονται δύο μοτέρ ατμόσφαιρας, ένας V6 3,8 λίτρων και ένας V8 5,0 λίτρων ενώ στα turbo, θα διατίθεται ένας V6 3,3 λίτρων. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.
 

Toyota
Autotriti.gr