Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο Honda Civic Type R: Πότε θα έρθει & πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα
22 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Honda Civic Type R: Πότε θα έρθει & πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα

15.313 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2023)

Το νέο Honda Civic Type R, το πιο ισχυρό προσθιοκίνητο με 329 ίππους από τον 2λιτρο VTEC Turbo, που κατέχει τον τίτλο του «βασιλιά» του Nurburgring στην κατηγορία του μετά το νέο ρεκόρ πίστας, έρχεται στην Ελλάδα. Πότε όμως και πόσο θα κοστίζει;

Honda Civic Type R με 329 άλογα

Το κουβάρι της αποκάλυψης για τη νέα γενιά του Honda Civic Type R ξετυλίχθηκε βασανιστικά αργά τους προηγούμενους μήνες, αρχικά με διαρροές teaser εικόνων και ανεπίσημων φωτογραφιών. Μετέπειτα, έγινε η πρεμιέρα της έκτης γενιάς του Civic Type R, που βασίζεται στην ενδέκατη γενιά του Honda Civic, με την ιαπωνική φίρμα να κρατά κλειστά τα χαρτιά της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου και του κινητήρα (ιπποδύναμη, ροπή κ.λπ.). Αρχικά, ήρθαν στη δημοσιότητα οι προδιαγραφές του ιαπωνικού Type R, ενώ λίγο αργότερα έκανε και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον «K20C1» τετρακύλινδρο VTEC Turbo χωρητικότητας 2,0 λτ. να αποδίδει 329 άλογα με 420 Nm ροπής.

Μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της Honda επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ, που βασιζόταν σε διαρροή μιας μπροσούρας της Honda από την Ιαπωνία, και ήθελε το νέο ιαπωνικών προδιαγραφών Civic Type R να έχει ονομαστική ισχύ 330 ίππων, με το ευρωπαϊκό μοντέλο να έχει απόκλιση μόλις ενός ίππου από το γιαπωνέζικο.


Στις αρχές του 2024 θα έρθει στην Ελλάδα το νέο Honda Civic Type R.

Στις αρχές του 2024 θα έρθει στην Ελλάδα το νέο Honda Civic Type R.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr