Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Οι τιμές στις ΗΠΑ ξεκινούν από 169.500 δολάρια δηλαδή 144.390 ευρώ.

Νέο Honda NSX Type S: Το κύκνειο άσμα του supercar

14.231 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2021)

Πιο δυνατό από ποτέ... στο αντίο του! To Ηοnda NSX Τype S έχει πλέον περισσότερη ισχύ, πιο σπορ εμφάνιση και είναι πιο γρήγορο από ποτέ!

Η Honda παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο NSX Τype S, μια νέα έκδοση για το ιαπωνικό supercar που το κάνει πιο ισχυρό και πιο γρήγορο ενώ σύμφωνα με την φίρμα , έχει πολύ καλύτερα κρατήματα σε σχέση με πριν. Η έκδοση αυτή φημολογείται πως είναι ο τρόπος της Honda να πει αντίο στην παραγωγή του δεύτερης γενιάς NSX, το οποίο σύντομα, μόλις κατασκευαστούν τα 350 αυτοκίνητα NSX Type S, θα αποτελέσει παρελθόν από την γκάμα της φίρμας.


Ο προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος και συνδυάζεται με πιο σπορ διαχύτη από ανθρακόνημα.

Ο προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος και συνδυάζεται με πιο σπορ διαχύτη από ανθρακόνημα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ξεκινώντας από το κομμάτι της σχεδίασης, η Type S έκδοση φέρνει μαζί της πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς και πιο σπορ διαχύτη, με τους Ιάπωνες να ισχυρίζονται πως οι αλλαγές αυτές βοηθούν στην ψύξη του μοτέρ και στην καλύτερη αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Οι ζάντες είναι καινούριες και έχουν χρώμα Shark Grey ματ ή Gloss Berlina Black, η οροφή είναι από ανθρακόνημα, μειώνοντας έτσι το κέντρο βάρους ενώ βλέπουμε ακόμη ανθρακονημάτινες πλαϊνές ποδιές και καπάκια καθρεπτών σε χρώμα Gloss Berlina Black. Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος και συνδυάζεται με πιο σπορ διαχύτη από ανθρακόνημα που προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική απόδοση. Διαθέσιμο είναι ένα νέο χρώμα, το Gotham Grey ματ, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Η ισχύς πλέον αυξήθηκε στα 608 άλογα και τα 667 Nm ροπής.

Η ισχύς πλέον αυξήθηκε στα 608 άλογα και τα 667 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Citroen