Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο Honda ZR-V: Από 44.700 ευρώ στην Ελλάδα
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Honda ZR-V: Από 44.700 ευρώ στην Ελλάδα

7.995 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2023)

- Ακροβατεί ανάμεσα στα μικρομεσαία και μεσαία SUV σε μέγεθος
- Είναι κομψό και μίνιμαλ στο εσωτερικό με δύο ψηφιακές οθόνες
- Είναι υβριδικό με ισχύ 184 άλογα
- Κοστίζει από 44.700 ευρώ στην πλούσια έκδοση Elegance

Ακροβατεί ανάμεσα στα μικρομεσαία και μεσαία SUV σε μέγεθος

Τις τιμές με τις οποίες θα διατίθεται στην ελληνική αγορά το νέο ZR-V ( τα αρχικά του σημαίνουν Z Runabout Vehicle) έκανε γνωστές η αντιπροσωπεία της Honda στην χώρα μας. Το ZR-V είναι το πιο πρόσφατο SUV της Honda που διαθέτει το υβριδικό σύστημα e:HEV και ουσιαστικά έρχεται να γεφυρώσει το κενό μεταξύ του HR-V και του νέου CR-V, ακροβατώντας μεταξύ της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV και αυτής των μεσαίων SUV με μήκος 4,57 μέτρα.

Είναι κομψό και μίνιμαλ στο εσωτερικό με δύο ψηφιακές οθόνες

Στην καμπίνα, το νέο ZR-V έχει σαφείς επιρροές από τα υπόλοιπα καινούρια μοντέλα της Honda, όπως το Civic και το νέο CR-V. Ο σχεδιασμός του είναι μίνιμαλ, αλλά παράλληλα εξαιρετικά κομψός, ενώ σε υψηλά επίπεδα κινείται και το τεχνολογικό προφίλ του ιαπωνικού SUV, το οποίο εξοπλίζεται με δύο ψηφιακές οθόνες, μία 7 ή 10,2 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και μια 9 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό ως πύλη για το αναβαθμισμένο infotainment HMI της Honda. Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, το ZR-V προσφέρει χωρητικότητα 390 λίτρων με τα καθίσματα σε όρθια θέση, δηλαδή 20% περισσότερο από το HR-V. Με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων προστίθενται επιπλέον 921 λίτρα (1.311 λίτρα συνολικά).

Είναι υβριδικό με ισχύ 184 άλογα

Το ZR-V υιοθετεί μία μονάδα ισχύος που παράγει συνολική ισχύ 184 PS και ροπή 315 Nm, προσφέροντας επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h από μόλις 7,8 δευτερόλεπτα. Παρά τις καλές επιδόσεις του, το ZR-V είναι επίσης σύμφωνα με την Honda, οικονομικό σε κατανάλωση, η οποία αγγίζει τα 5,7 λτ./100 km (WLTP συνδυασμένος κύκλος). Το πλήρως υβριδικό σύνολο συνδυάζει μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής πυκνότητας και δύο ηλεκτροκινητήρες με έναν πρόσφατα εξελιγμένο 2λιτρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson. Το υβριδικό σύνολο μπορεί να εναλλάσσει τη λειτουργία του μεταξύ των λειτουργιών EV, Hybrid και Engine Drive  απρόσκοπτα χωρίς καμία παρέμβαση από τον οδηγό.

Κοστίζει από 44.700 ευρώ στην πλούσια έκδοση Elegance

Οι τιμές του νέου ZR-V ξεκινούν από 44.700 ευρώ στο εξοπλιστικό επίπεδο Elegance, το οποίο και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: 9 ιντσών οθόνη αφής συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, Adaptive Cruise Control, Hill Descent Control, 8 ηχεία, 2 μπροστινές πρίζες USB, 18” τροχούς αλουμινίου με φινίρισμα Gun Metallic, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, κάμερα στάθμευσης, ψηφιακή οθόνη πληροφοριών 7 ιντσών και δερμάτινο σπορ τιμόνι. Από εκεί και πέρα, η έκδοση Style ξεκινάει από 48.500 ευρώ, η Sport ξεκινάει από 51.800 ευρώ, ενώ η κορυφαία Advance ξεκινάει από 55.800 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
LEASING COURIER VS CITAN