Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Το νέο 4θυρο concept των Κορεατών εντυπωσιάζει με τις καθαρές γραμμές του.

Νέο Hyundai Prophecy

3.155 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2020)

Πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο είναι πολύ πιθανό να βασιστούν τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai.


Στην επίσημη παρουσίαση του Prophecy concept προχώρησε η Hyundai, ένα νέο αυτοκίνητο στο οποίο ενσωματώνεται η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας και υπόσχεται πως το μέλλον της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης θα είναι κάτι παραπάνω από ευοίωνο.

Το νέο 4θυρο concept των Κορεατών εντυπωσιάζει με τις καθαρές γραμμές του, το μεγάλο του μεταξόνιο και την coupe οροφή του ενώ πρέπει να σημειωθεί πως η πλατφόρμα που έχει χρησιμοποιηθεί έχει κατασκευαστεί ειδικά για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Οι σχεδιαστές θέλησαν να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική του με την σχεδίαση των ζαντών και την πίσω αεροτομή να τραβούν το βλέμμα κάνοντας το αυτοκίνητο να μοιάζει πως βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση ακόμα και όταν είναι σταματημένο. 

Η καμπίνα είναι λιτή αλλά παράλληλα φουτουριστική ενώ εντυπωσιάζει το γεγονός πως δεν υπάρχει πουθενά τιμόνι μαρτυρώντας πως το όχημα είναι πλήρως αυτόνομο. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν το mode «Relax» που επιτρέπει στα καθίσματα να χαμηλώσουν, ώστε οι επιβάτες να νιώσουν πιο άνετα και να διασκεδάσουν με την βοήθεια στης τεράστιας οθόνης που βρίσκεται πάνω στο ταμπλό.

Το όνομα Prophecy (ελλ: προφητεία) δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού λέγεται πως το αυτοκίνητο θα δώσει πολλά στοιχεία δάνειο στο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων που ετοιμάζει η Hyundai.
 

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing