Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η συνολική ισχύς των ηλεκτρικών μοτέρ φτάνει τα 544 άλογα.

Νέο Lynk & Co Zero

2.742 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2020)

Το concept της Lynk & Co εξοπλίζεται με μπαταρία που έχει διάρκεια ζωής 2.000.000 χιλιόμετρα και λέγεται πως θα μπει σε παραγωγή το 2021.


To νέο της concept με το όνομα Zero αποκάλυψε η Lynk & Co στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στις δυνατότητες της μπαταρίας του πρωτοτύπου.

Η εταιρεία αποκάλυψε πως το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με παραπάνω από ένα ηλεκτρικά μοτέρ, γεγονός που κάνει το μοντέλο τετρακίνητο. Η συνολική ισχύς των ηλεκτρικών μοτέρ φτάνει τα 544 άλογα με την φίρμα να ανακοινώνει πως το 0-100χλμ./ώρα γίνεται σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά στην μπαταρία, η Lynk & Co ανακοινώνει πως η αυτονομία του Zero concept φτάνει τα 700 χιλιόμετρα, ωστόσο την μεγαλύτερη προσοχή τραβούν οι ισχυρισμοί πως η μπαταρία δεν χάνει ούτε 1% της χωρητικότητάς της για τουλάχιστον 200.000 χιλιόμετρα ενώ η διάρκεια ζωής υπολογίζεται σε 2.000.000 χιλιόμετρα. Τα παραπάνω νούμερα προκαλούν τον θαυμασμό, ωστόσο δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό, αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν αποδειχθεί στην πράξη.

Το Zero concept εξοπλίζεται επίσης με αερανάρτηση, πλήθος ημί-αυτόνομων συστημάτων οδήγησης, εσωτερικό φωτισμό στην καμπίνα και ηχεία Yamaha.

To concept λέγεται πως θα μπει σε παραγωγή το 2021.
 
 

Autotriti.gr
Fia