Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην επίσημη αποκάλυψη του νέου της πολυμορφικού μοντέλου προχώρησε η Mitsubishi, παρουσιάζοντας το D: 5 Delica.

Το D: 5 Delica εισέρχεται πλέον στη νέα του γενιά.

Όπως αναφέρθηκε, το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι επιβάτες σε διάταξη 2+2+2.

Tο νέο D: 5 Delica χρησιμοποιεί ένα νέο οκτατάχυτο αυτόματο που συνδυάζεται με έναν turbodiesel 2,2 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 170 ίππους και 392 Nm ροπής.

Νέο Mitsubishi D: 5 Delica

2.636 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2018)

Στην επίσημη αποκάλυψη του νέου της πολυμορφικού μοντέλου προχώρησε η Mitsubishi, παρουσιάζοντας το D: 5 Delica.

Εάν η εικόνα αλλά και η ονομασία του νέου μοντέλου δεν σας θυμίζει τίποτα μην απορήσετε καθώς το εν λόγω αυτοκίνητο είναι η απάντηση της ιαπωνικής φίρμας έναντι των αντιπάλων της στη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων στις ασιατικές αγορές όπως αυτές της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας, της Ταϊβάν κ.α.
 
Το D: 5 Delica εισέρχεται πλέον στη νέα του γενιά με ένα νέο σχεδιασμό αλλά και με προηγμένες τεχνολογίες, με το μοντέλο παραγωγής να μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο που είχε αποκαλυφθεί το περασμένο καλοκαίρι. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο το βρίσκουμε στα φωτιστικά σώματα με τα εμπρόσθια να είναι τοποθετημένα σε τρία διαφορετικά ύψη. Οι LED προβολείς βρίσκονται στην κορυφή, από κάτω βρίσκονται τα φώτα ημέρας και κάτω συναντάμε τα φώτα ομίχλης. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα αν ενωθούν συνθέτουν το λογότυπο «RR» για αυτό και πήραν την ονομασία RR Combi Lamp.
Όπως αναφέρθηκε, το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι επιβάτες σε διάταξη 2+2+2, ενώ στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί μία μεγάλη οθόνη. Ακριβώς κάτω από την οθόνη η Mitsubishi έχει τοποθετήσει τα χειριστήρια για τον κλιματισμό, τον επιλογέα των οδηγικών mode αλλά και αυτόν των ταχυτήτων.
 
Μιλώντας για το κιβώτιο ταχυτήτων, το νέο D: 5 Delica χρησιμοποιεί ένα νέο οκτατάχυτο αυτόματο που συνδυάζεται με έναν turbodiesel 2,2 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 170 ίππους και 392 Nm ροπής . Η ισχύς διοχετεύεται μέσω του αυτόματου κιβωτίου είτε στους δύο, είτε στους τέσσερις τροχούς, ενώ υπάρχει και η επιλογή κλειδώματος.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το νέο Delica θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις την βασική αλλά και την πιο ακριβή Urban Warrior. Η τελευταία προσθέτει επιπλέον εξωτερικά χαρακτηριστικά, νέος επιλογές στους τροχούς αλλά και πιο ευρύ στάνταρ εξοπλισμό όπως ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα και δερμάτινα καθίσματα.

fiat
OPEL