Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θα προσφέρονται μια σειρά από επιλογές σε βενζίνη και πετρέλαιο.

Η Οpel θα αρχίσει να λαμβάνει παραγγελίες για το νέο Combo Life από τις αρχές του νέου έτους .

Θα προσφέρονται μια σειρά από επιλογές σε βενζίνη και πετρέλαιο.

Η Οpel θα αρχίσει να λαμβάνει παραγγελίες για το νέο Combo Life από τις αρχές του νέου έτους .

Nέο Opel Combo Life

4.448 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Στην αποκάλυψη του νέου Opel Combo προχώρησε η Opel, προσφέροντας του πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό και ανανεωμένη εμφάνιση. Γνωρίστε το.

Λίγο μετά την παρουσίαση του Berlingo Multispace από την Citroen, o όμιλος PSA και η Opel αποκάλυψαν το νέο Opel Combo Life, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει και το νέο Peugeot Partner.

To νέο Combo βασίζεται εν πολλοίς πάνω στο Berlingo, υιοθετεί ωστόσο την σχεδιαστική ταυτότητα της Opel τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο. Υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση, με την πρώτη να έχει μήκος 4,40 μέτρα και 597 λίτρα αποθηκευτικούς χώρους και η δεύτερη να είναι για 7 επιβάτες με το μήκος να ανέρχεται στα 4,75 μέτρα και ο αποθηκευτικός χώρος να φτάνει τα 850 λίτρα.
 
Στον εσωτερικό διάκοσμο προσφέρεται πλήθος νέου εξοπλισμού που περιλαμβάνει οθόνη αφής για το infotainment 8 ιντσών που μπορεί να συνδεθεί με εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, θύρες USB, ασύρματη φόρτιση του κινητού, δερμάτινο θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, Head Up Display, κάμερα 180 μοιρών κ.α. Ακόμα, υπάρχει πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως σύστημα αναγνώρισης ορίου ταχύτητας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, έξυπνη προσαρμογή ταχύτητας, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος κ.α

Στα μηχανικά σύνολα, θα προσφέρονται μια σειρά από επιλογές σε βενζίνη και πετρέλαιο σε συνεργασία με 5τάχυτο ή 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο 8 σχέσεων. Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Η Οpel θα αρχίσει να λαμβάνει παραγγελίες για το νέο Combo Life από τις αρχές του νέου έτους με τις πρώτες παραδόσεις να αρχίζουν από το δεύτερο μισό του 2019.

Autotriti.gr
EURONCAP MAXUS