ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην προσεχή ΙΑΑ 2014, η Renault Trucks θα παρουσιάσει τη νέα… γενιά του πειραματικού πρωτότυπου Optifuel Lab 2, βασισμένο στη Σειρά Τ.

Στην προσεχή ΙΑΑ 2014, η Renault Trucks θα παρουσιάσει τη νέα… γενιά του πειραματικού πρωτότυπου Optifuel Lab 2, βασισμένο στη Σειρά Τ.

Νέο Renault Optifuel Lab 2 στην IAA 2014

1.775 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2014)

Συνεχίζοντας την μακρόχρονη εμπλοκή της στην εξέλιξη νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των φορτηγών της, η Renault Trucks θα παρουσιάσει στην ΙΑΑ το νέο OptiFuel Lab II.

Η Renault Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10.0pt;mso-ansi-language:EN-US">Trucks έχει να επιδείξει μια μακρόχρονηεμπλοκή στην εξέλιξη νέων τεχνολογικών λύσεων και συστημάτων που προσβλέπουν στηνμείωση της μέσης κατανάλωσης των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της και την γενικότερηβελτίωση της αποδοτικότητας τους (μειωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας).

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκειατης προσεχούς ΙΑΑ 2014 του Ανοβέρου, θα παρουσιάσει το νέο πρωτότυπο όχημα «Optifuel Lab 2»,ένα μοντέλο βασισμένο στη Σειρά Τ, που ενσωματώνει το σύνολο των νέωντεχνολογιών που η γαλλική εταιρεία εξελίσσει και έχει να επιδείξει στην παρούσαφάση.

Το πρώτο Optifuel Lab παρουσιάστηκε το 2009 και αφορούσεστη συνεργασία της Renault Trucks με μιασειρά από εταιρείες και φορείς που συνέβαλαν, ο καθένας από το… πόστο του, στηνεξέλιξη και εφαρμογή νέων τεχνολογικών λύσεων επί του συγκεκριμένου οχήματος,προκειμένου να μειωθεί, σε πρωταρχική βάση, η μέση κατανάλωση καυσίμου του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο:

Mercedes
Citroen