Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο Skoda Elroq: Θα κάνει ντεμπούτο τον Οκτώβριο

4.390 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2024)
Νέο Skoda Elroq: Θα κάνει ντεμπούτο τον Οκτώβριο
2 Φωτογραφίες »

- Επίσημη πρεμιέρα τον Οκτώβριο για το μικρό αδερφάκι του Skoda Enyaq
- Το πρώτο Skoda με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid
- Φουλ ευρύχωρο και… Simply Clever
- Με τρείς επιλογές μπαταρίας και έως 560 χλμ. με μια φόρτιση

Επίσημη πρεμιέρα τον Οκτώβριο για το μικρό αδερφάκι του Skoda Enyaq

Το νέο αποκλειστικά ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda είναι γεγονός, με το επίσημο ντεμπούτο του να είναι προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Οκτώβρη. Το μικρό αδερφάκι του Enyaq, ετοιμάζεται να βγάλει το καμουφλάζ και να παρουσιαστεί στο κοινό.
 

Το πρώτο Skoda με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid

Το νέο, μήκους 4,5 μέτρων μικρομεσαίο SUV της Skoda, είναι το πρώτο της μοντέλο που υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid της μάρκας. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχεδίασης της φίρμας, Oliver Stefani, το νέο μοντέλο αναμφισβήτητα θα τραβά τα βλέμματα στο πέρασμά του.

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν οι διακεκομένοι προβολείς LED που ξεκινούν από τη μπροστινή μάσκα και φτάνουν στα φτερά, και το όνομα Skoda γραμμένο πλέον (το σήμα της φίρμας μας χαιρετά) τόσο στο τελείωμα του εμπρός καπώ, όσο και στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Το καμουφλάζ των φωτογραφιών που έχουν διαρρεύσει δεν αφήνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχεδίαση του μοντέλου, που αποτελεί και το πλέον ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του.

Φουλ ευρύχωρο και… Simply Clever

Το νέο SUV της Skoda θα έχει μήκος 4.5 μέτρων και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο στο εσωτερικό του, με συνολικούς χώρους 48 λίτρων στην καμπίνα για μικροαντικείμενα, ακολουθώντας το σύνθημα Simply Clever που έχει λανσάρει η φίρμα τα τελευταία χρόνια και πορτμπαγκάζ 470 λίτρων το οποίο μάλιστα μπορεί να φτάσει τα 1.580 λίτρα με τα πίσω καθίσματα κατεβασμένα.

Με τρείς επιλογές μπαταρίας και έως 560 χλμ. με μια φόρτιση

Το Elroq, όπως και το Enyaq, πατά στην γνώριμη πλατφόρμα MEB του Group και θα είναι διαθέσιμο με 3 επιλογές μπαταρίας , 55, 63 και 82 kWh και αυτονομία έως 560 χλμ.. Η ιπποδύναμη του μοντέλου θα ξεκινά από τους 170 ίππους και θα αγγίζει τους 300 στην 4κίνητη έκδοση με την μεγάλη μπαταρία. Τέλος, το Elroq αποτελεί ένα από τα 6 νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θα λανσάρει η τσέχικη φίρμα το επόμενο διάστημα, με μια έκδοση επιδόσεων RS να είναι επίσης στα σκαριά.

TI YOKOHAMA AGORAZO
Autotriti.gr