Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο Sport- Crossover από την Seat.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Sport- Crossover από την Seat.

Νέο Sport SUV από τη SEAT

5.455 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2017)

Νέο sport – crossover ετοιμάζει η Seat με επιδόσεις που θα φτάνουν τους 300 ίππους και στόχο να ανταγωνιστεί την Porsche Macan.

Το επερχόμενο μικρό SUV Seat Arona θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο. Σύμφωνα όμως με αυτά που διαρρέουν από την Ιβηρική χερσόνησο το Arona θα είναι μόνο η αρχή των σπορ υψηλής ποιότητας μοντέλων που ετοιμάζει η ισπανική εταιρεία.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με το αφεντικό της Seat Luca De Meo, η εταιρεία, θέλει να φτιάξει ένα σπορ crossover για να ανταγωνιστεί την Porsche Macan, την Jaguar F-Pace και άλλα μοντέλα αυτού του τύπου. Ένα αυτοκίνητο που θα είναι ένα μείγμα ανάμενα σε ένα σπορ αυτοκίνητο και ένα SUV.

Εμφανισιακά, θα βασιστεί στο 20V20 concept που είδαμε πέρσι στην Γενεύη. Θα «πατάει» στο ίδιο πάτωμα με το Skoda Kodiaq, αλλά θα είναι λίγο μικρότερο και όπως πολλά επερχόμενα οχήματα της Seat είναι πιθανό να δούμε μια υβριδική - ηλεκτρική έκδοση μέχρι το 2021.

Το νέο, τύπου Macan SUV της Seat, που φημολογείται πως θα αγγίζει τους 300 ίππους, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2019. Για να κάνει χώρο για το νέο sport- crossover, η εταιρεία θα αναγκαστεί να σταματήσει την παραγωγή του Toledo που δεν ικανοποίησε με τις πωλήσεις του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS