Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο e.Go e.wave X: To «ελληνικό» e.Go Life έγινε crossover!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο e.Go e.wave X: To «ελληνικό» e.Go Life έγινε crossover!

3.067 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2022)

Η e.GO, η εταιρεία που θα κατασκευάζει τα μοντέλα της στην Ελλάδα από το 2024, παρουσίασε το νέο της μοντέλο με όνομα e.wave X.

Νέο μέλος στην γκάμα της e.GO

Στην αποκάλυψη του νέου e.wave X, της crossover παραλλαγής του e.GO Life προχώρησε η γερμανική Next.e.GO Mobile SE, η οποία λέγεται πως θα αρχίσει να κατασκευάζει τα μοντέλα της και στην Ελλάδα από το 2024. Στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου παραβρέθηκε ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Νέιμαρ που είναι και ο παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με crossover εμφάνιση και 23 ιντσών οθόνη

Το αυτοκίνητο έχει μήκος 3,41μ., πλάτος 1,82μ. και ύψος 1,66μ. και μπορεί να μεταφέρει δύο ενήλικους επιβάτες μπροστά και δύο παιδιά στα πίσω καθίσματα. Σε σχέση με το e.Go Life, το αυτοκίνητο υιοθετεί ελαφρώς ανασχεδιασμένο πρόβολο και εξοπλίζεται με 18άρες ζάντες, μπάρες στην οροφή και νέα LED φώτα, ενώ στο εσωτερικό δεσπόζει μια οθόνη 23 ιντσών που λειτουργεί ως πίνακας οργάνων και παράλληλα υποστηρίζει το σύστημα infotainment.

Με 109 άλογα και αυτονομία 240 χλμ.

Όσον αφορά στο κινητήριο σύνολο, το e.wave X αποδίδει 109 άλογα (32 PS περισσότερα από το e.GO Life) χάρη σε ένα ηλεκτρικό μοτέρ που είναι τοποθετημένο στον πίσω άξονα. Η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει τα 240 χιλιόμετρα (171 έχει το Life) και για να φορτιστεί, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με φορτιστή 11kW. To e.wave X διαθέτει επίσης τρία διαφορετικά modes (Sport, Comfort, Eco), ώστε ο οδηγός να επιλέγει τον τρόπο οδήγησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Citroen